2777
2789
عنوان

نون خ

469 بازدید | 37 پست

نظرتون راجب فصل جدیدش چیه؟درسته که میگن جنوبیا خیلی انتقاد کردن وناراحت شدن؟

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

وا جنوبی هارو که ففففققط خوووب نشون داد وهیچ شخصیت بدی نداشتن 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم برچسب طنز نباید روش میخورد

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
برای چی ناراحت شدن حنوبیا ؟

من یه جاخوندم گفته بودن به ماتوهین شده

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

من خیلی دوست دارم این فصلشو 

اصلا بنظرم سریال طنز ناراحت شدن نداره!!!من خودم قبل این سریال با کردا آشنایی نداشتم ولی الان دوسشون دارم قبل از پایتخت با شمالیا اشنایی نداشتم ولی الان دوسشون دارم..

چیز توهین آمیزی هم تا الان توش ندیدم واقعا 

نشنیدم  درست هم فرصت نکردم ببینم ولی تا جایی که دیدم قشنگه. به نظرم از فصل قبلی خیلی بهتره.&nb ...

اره فصل قبل روخراب کردن،ولی این فصل واقعا پرازصفاوصمیمیته

من یه جاخوندم گفته بودن به ماتوهین شده

والا کردا میگن به ما توهین شده از اونطرف جنوبی میگن به ماهم توهین شده یعنی چی یعنی نمیشه یه فیلم در مورد یه قومیت ایران ساخت؟من به شخصه میگم بیاین از ما ترکا بسازین من خیلیم خوشحال میشم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم