2777
2789
عنوان

شماهم وقتی زندگی خوب دیگران رو می‌بینید از زندگی ناامید میشید🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 81 پست
خیلی سخته بری تو خانواده همه از میلیارد حرف بزنن در حالی کا موجودی کارت تو به زور ۳۰۰ هزار میشه  ...

خیلی سخته که همه از زمین و خونه و ماشین جدید حرف بزنن بعد تو..... 

من وقتی خوشبخت بشم باز هم ترجیح میدم کسیو دور خودم نبینم، بیشتر از بقیه دور میشم تا حسرت نخورن

شاید شما اینطور فکر میکنید

والا خیلیا هستن ک از خوشبختی دیگران خوشحال میشن

چرا انقد نیمه خالی لیوانو میبینی شما

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتایی که خیلی ادیت میشم از این موارد میگم تهش یه متر خاکه  بقیه چی بردن با خودشون اون دنیا که ...

ببین گل من کسی از اون دنیا نیومده من نمیگم از راه حروم که اون منم بلدم میگم از راه حلال بده دعا کردم ذکر گفتم نماز خوندم ختم برداشتم اما بازم کارم خوب پیش نرفته گاهی شرمنده بچه هام شدم گاهی کارتم موجودی یه بسته نونم نداشت ببین خدا و عدالتش برا شک دارم

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
خیلی سخته که همه از زمین و خونه و ماشین جدید حرف بزنن بعد تو..... 

تو همه فکر چک فردا قست بیمه ماشین قراضتون

دندون خرابی که ۲ ساله با قرص آرومه و و و 

شاید شما اینطور فکر میکنید والا خیلیا هستن ک از خوشبختی دیگران خوشحال میشن چرا انقد نیمه خالی لیوا ...

دیگران خوشبخت باشن من اصلا ناراحت نیستم، ولی نشینن جلوم بخندن از خوشبختی شون برام تعریف کنن اصلا تو این اوضاع زندگیم که گرفتارم حوصله ی شنیدن، و درک خوشحالی اونا رو ندارم 🤕

ببین گل من کسی از اون دنیا نیومده من نمیگم از راه حروم که اون منم بلدم میگم از راه حلال بده دعا کردم ...

منم از همون حلال میگم 

کلی حلال هم جمع کنی اخرش نمیتونی ببریم اون دنیا همه هم رفتنی هستیم تو این که شک نداریم دیگه 

چرا شرمنده بچه هامون باشیم .مگر تقصیر ماست ما که داریم نهایت تلاشمونو میکنیم .بچه هامونم باید درکشون بالا بره و قانع بار میان .همه دوست داریم برا بچه هامون بهترین رو بزاریم 

اونی باید شرمنده باشه که دزدی میکنه به هر نحوی  که باعث میشه این شرایط برا ما بشه 

یا اونی که جای کسیو تنگ میکنه واسه استخدامیا که بچه خودشو بزاره یا سهمیه داره  حق ما رو میخوره 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

دیگران خوشبخت باشن من اصلا ناراحت نیستم، ولی نشینن جلوم بخندن از خوشبختی شون برام تعریف کنن اصلا تو ...

فقط اونوقتی که اون پولدا بیان جلوت بگن چرا بچتو کلاس موسیقی ننوشتی بچت هدر میره گناه داره 

تازه بچت هم باهات بد میکنن 

اونوقت که روی خودتو با سیلی سرخ نگه داشتی و نمیتونی بگی ندارم ماهی 1تومن پول کلاس فوق برنامه بدم 

جدای بقیه خرجای بچشون 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

من خیلی خیلی سختی کشیدم تو بگو نون خشک خوردم خیلی شوهرم ورشکست شد خانواده بی وجودش اصلا اصلا پشت شوه ...

نمیدونم چی بگم ک انگیزه بگیری

ولی از اینجا ک میبینم ی ادم قوی شدی:)

ادامه دادن سخته اصلا زندگی کردن کلا سخته 

ولی تو جا نزن خوب؟ من شوهر نداشتم ک ورشکست بشه پس قطعا نمیتونم درکت کنم ولی اینو بدون همیشه بعد از شدید ترین شبای طوفانی

یه صبح اروم وجود داره 

امیدوارم انقد غرق در خوشبختی بشی ک بگی اخیش ارزششو داشت

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
منم از همون حلال میگم  کلی حلال هم جمع کنی اخرش نمیتونی ببریم اون دنیا همه هم رفتنی هستیم تو ا ...

ببین آدمهایی میشناسم خیلی آشنا از بانک وام میلیاردی با سود ۳ درصد بر میدارن من برا وام ۲۰۰ ملیونی سگ دو میزنم

درستا مرگ حقه و چیزی نمیبریم اما حداقل دو روز دنیا خوش باشیم 

اونایی که دارن هم میمیرن اما زیر خاکه همه مثل همیم اینجا چی نمیدونم چرا کم کم دارم اعتقادم از دست میدم حضرت علی فرمود فقر از هر در بیاد تو از در دیگه ایمان میره

خدا فقط کمک کنه که ایمانم بمونه برام

دیگران خوشبخت باشن من اصلا ناراحت نیستم، ولی نشینن جلوم بخندن از خوشبختی شون برام تعریف کنن اصلا تو ...

دیگه به هر حال هر ادمی یه دیدگاهی داره 

و هر نظری قابله احترامه🤷‍♀️😊

نمیدونم چی بگم ک انگیزه بگیری ولی از اینجا ک میبینم ی ادم قوی شدی:) ادامه دادن سخته اصلا زندگی کرد ...

مرسی بابت دعای قشنگت 

زندگیت پر از آرامش

اما این طوفان درست ۱۰ ساله با منه و کم کم داره من زمین میزنه بالاتر گفتم این شرایط کم مونده ایمانم ازم بگیره من اهل نماز و روزه امسال یه ساله نماز نخوندم روزه نگرفتم امسال

ببین آدمهایی میشناسم خیلی آشنا از بانک وام میلیاردی با سود ۳ درصد بر میدارن من برا وام ۲۰۰ ملیونی سگ ...

هم فقیر هم ثروتمند هردو با اونچیزی که دارن امتحان میشن 

.(البته همه ترجیحشون اینه با پول امتحان بشن (

درنهایت اونی برنده است که ایمانشو از دست نده 

فقط اونوقتی که اون پولدا بیان جلوت بگن چرا بچتو کلاس موسیقی ننوشتی بچت هدر میره گناه داره  تاز ...

گل گفتی 😔 

تو خونشون انواع ساز و پیانو دارن، شبکه های ماهواره ای فقط انگلیسی گوش میدن، تو فقط هرچی که تو مدرسه بوده می فهمی، بچه های کوچیکش ن یه ماجرا تعریف میکنن همش انگلیسی نمی فهمی چی میگن یه لبخند تلخ میزنی  نمی دونی چی بگی چیکار کنی 🤕

هم فقیر هم ثروتمند هردو با اونچیزی که دارن امتحان میشن  .(البته همه ترجیحشون اینه با پول امتحا ...

اره ولی سخته ایمانت حفظ کنی من میدونی هر دفعه میرم خونه مادر شوهرم تا ۳ روز افسرده میشم بخدا حسود نیستم اما خوب من تو این سن نرسم تتو بگو ۵۰ سالگی این پول به چه دردم میخوره ببین عدالت بین فرزندان خدا چرا نگفته چرا کمتر اشاره کرده

مرسی بابت دعای قشنگت  زندگیت پر از آرامش اما این طوفان درست ۱۰ ساله با منه و کم کم داره من زم ...

عزیزم درکت میکنم چون برا منم مثل تو پیش اومدهه  

اما باز رفتم سمت خدا درسته مشکلم حل نشده اما حداقلش دلم اروم تر گرفته 

وقتی هم دلمون ارومتر بشه راههای بیشتری پیدا میکنیم