2777
2789

برای یه موضوعی ختم بسم‌الله الرحمن الرحیم گرفته بودم ۱ هفته ۷۸۶ مرتبه نباید وسطش با کسی حرف بزنی حاجتمم گرفتم امیدوارم شمام بگیری برای سلامتی برادرمم دعا کنی

صبر اوج احترام به حکمت خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت چند باید بیدار بشم؟باید غسل کنم؟

نه غسل مستحبه ولی بهترین زمانش نیم ساعت قبل اذان صبحه امشب بخونی عالیه شب جمعس بتونی چهله بگیری برا حاجتتم هم شنیدم میگن خوبه 

برای یه موضوعی ختم بسم‌الله الرحمن الرحیم گرفته بودم ۱ هفته ۷۸۶ مرتبه نباید وسطش با کسی حرف بزنی حاج ...

ذکرش بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم هست؟

روزی باید 786 مرتبه بگم؟شما یه هفته ای به حاجتت رسیدی؟

عزیزم داداشت چیشده؟انشاالله به حق آقا امام زمان سالم سالم بشن

چهل روز به نیت حاجتت نماز شب میخونی شبهایی که عذر داشتی ادامه چله رو بخون تا چهل روزت تکمیل بشه تو ق ...

قربونت برم من ،مررررسی مهررربون😍

اگر امشب توفیقش داشتم حتما حتما از ته دلم برات دعا میکنم😘♥️

من تاحالا اونقدرا زیاد نماز نخوندم به نظرت امشب بیام با خدا قول و قرار بذارم و یه سری گناها کامل ترک‌ کنم بهش نزدیک تر میشم؟بهم نگاه میکنه؟چیزایی که میخوام کمکم میکنه زودتر؟

ذکرش بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم هست؟ روزی باید 786 مرتبه بگم؟شما یه هفته ا ...

نه عزیزم فقط بگو بسم الله الرحمن الرحیم بله یک هفته ای نتیجه گرفتم فقط با کسی حرف نزن موقع خوندن داداشم بعد واکسن ۶ سالگی تب کرد حساسیت نشون داد تشنج کرد تا الان ۱۹ سالشه تشنج شدید داره متاسفانه هر روز تشنج میکنه مقاوم به دارو هست که متاسفانه باعث معلولیت برادرم شده خدا به همه‌ی مریضا سلامتی بده

صبر اوج احترام به حکمت خداست 

عزیزم 😢😢اگه منو دعا کنی ازت خیلی ممنون میشم بگو بخدا حاجتمو بده هم ازدواجم جور بشه هم آزمونمو قبول شم خودم عذر دارم متاسفانه نمیتونم بخونم مرسی مهربون 😢❤فقط اینو بهت بگم بخونی به شدت آرامش میگیری و معجزات زیادی میبینی باید خودت بچشی گوارای روحت  یادت نره منو پیش خدا یاد کن 🙏🏻🙏🏻

نه عزیزم فقط بگو بسم الله الرحمن الرحیم بله یک هفته ای نتیجه گرفتم فقط با کسی حرف نزن موقع خوندن داد ...

امشب اگر توفیق نماز شب داشتم حتما حتما براش دعا میکنم حتماااا🥺

عزیزم 😢😢اگه منو دعا کنی ازت خیلی ممنون میشم بگو بخدا حاجتمو بده هم ازدواجم جور بشه هم آزمونمو قبول ...

تو خیلیییی مهربونی خیلییی🥺

چشم قربونت برم حتما برات دعا میکنم خیالت راحت باشه 

اصلا یه وایب خیلی خوبی ازت گرفتم من خیلی وقت پیشا میخواستم بخونم ولی نشد شرایطش نداشتم تا امشب یدفعه شما گفتی🥺