2777
2789
عنوان

این چیه بچه ها 😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 109 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی مال تو احتمال زیاد یه مدل موریانه هست بدنش هم مو داره  ساس بدونه مو هستش

خاک برسرم یعنی تختم به فنا رفته

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

دوست عزیزم که تایپیک زدی اینو الان بهت بگم فقط و فقط بگردین قرص برنج گیر بیارین و بگین سم پاش بیاد براتون بزاره

خودتون هم یه دست لباس توی آب جوش که آب گرم تنها آبگرم کن هست بزارین و بعد ببر توی حیاط بندازین روی بند لباس تا خشک بشه

بعدش برین خونه رو براتون قرص بزاره

لباساتون رو عوض کنین و قبلی هارو بریزیم تو خونه

تموم درازای خونه رو ببندین

برق و گاز رو قطع کنین

تموم پریز هارو ببندین

مراقب باشین به خونه همسایه ها راه نباشه

بعدشم برین یه هفته خونه یکی بمونین تا قرصا تاثیر کنه بعد یکی بیاد و در و پنجره هارو باز کنه تا هوا عوض بشه یکی دو شب بعدش برین خونتون و تموم خونه رو و لوازمارو تمیز کنین

نترس فعلا که یدونه دیدی. میگن یکم بگرد تو جاهای چوبی و مرطوب ببین بازم هست؟

خودم میترسم شوهرم اومد میگم حتما بگرده

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
دوست عزیزم که تایپیک زدی اینو الان بهت بگم فقط و فقط بگردین قرص برنج گیر بیارین و بگین سم پاش بیاد ب ...

ممنونم دوست خوبم

نه این مدل موریانه کمه ازش بیشتر پیدا نمیکنه زیاد هم مال فرشه  نترس هیچی نیست

😰😰😰

ساس نیست خونه ماهم بود از این اسپری زدم هممممه جااااا خدارو شکر دیگه نیستن

پس چیه 

یعنی همین شکلی بود

تو خونه ما هم بود همه چیمون سالمه نترس بابا

خب واقعا حیفه هنوز دوسال نشده اگه تخت و چوبهام خراب بشه چی

وای     از کجا میاد؟

نمی‌دونم والا 

برای ما یکی از اقوام صاحبخونه به بابام گفت بیا اشکاف رو رنگ کن ولی نگفت چی شده

بابام می‌رفت رنگ میکرد بعد یه روز صاحبخونه گفت مراقب باشین اینا ساس داشتن

ماهم بعدش بابام مراقبت میکرد

بعد از فکر کنم ۳ ماه که تبدیل به کلونی میشین خودشون رو نشون میدن

یعنی یه راسته ۷ متری که ریشه فرش زیر مبل بود پررررر شده بود از اینا

هرچی سم زدیم نرفت

همش آواره خونه این و اون بودیم و خیلی مراقبت کردیم که منقل نشه

همه لباسا داغون شدن تو آب جوش مینداختیم که بمیرن

آخر سر از یکی از دوستای شوهرم قرص تهیه کردیم

به ازای هر متر مربع یه قرص