2777
2789
عنوان

این همه عقده از معلمی چرا ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2552 بازدید | 165 پست
دقیقا  دوران کرونا نشون داد که والدین واقعا حوصله و اعصاب آموزش به بچه های خودشونو ندارن درست ...

کاملا درست هست صحبت شما 

باید همه جوانب را در نظر داشت 

که باز کردنش  اینجا بی فایده هست چون آدمی که در قبال فهمیدن مقاومت می‌کنه را نمیشه اگاه کرد همون داستان  فرو کردن دو شاخه در پریز تک سوراخ‌ه هست همونقدر محال 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

[QUOTE=336744836]خانم عزیز معلم درسایی که تو دانشگاه خونده رو باد نمیده چون در سطح بچه ها نیست [/QUOT  اولا درست حرف بزنین من با کسی دعوا ندارم دوما بله معلم ابتدایی درس هایی که تو دانشگاه خونده رو پس نمیده برای بچه‌ی ابتدایی چون حروف الفبا و اینا رو یادمیده ولی برا کسی که داره دبیرستان درس میده خیلی از رشته های دانشگاهی تدریس میشه مثله رشته‌ی برق که خود همسرم درس میده سوما چرا وقتی یکی حرف حق میزنه گارد میگیرن من خودم همسرم یه دبیره دبیریم یه شغله عادیه 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی این سایت خیلیها میگن پرستارا نشستن میگن میخندن و به مریض رسیدگی نمیکنن .والا من که خودم و همکارا ...

خسته نباشید❤️

تو هر قشری خوب بد هست خودمونو هلاک میکنیم اینو درک کنن ولی خب درک نکردن راحت تره..

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

بخدا من تو 12 سالی رفتم مدرسه نهایت 5 تا معلم خوب داشتم حتی با 5 سال دانشگاهم

درسته اما به این هم نگاه کن من خودم معلمم باز تو جایگاه دانش آموز بودم فکر میکردم بعضی معلما خوب نیستن چون سخت گیرن بعد فهمیدم اونا هم حق داشتن و صرفا برای صلاح خودم بودم بازم میگم البته خوب و بد هم وجود داره

توی این سایت خیلیها میگن پرستارا نشستن میگن میخندن و به مریض رسیدگی نمیکنن .والا من که خودم و همکارا ...

بله ولی یکم توهین ها نسبت به معلم ها بیشتره  سر تاپیک هدیه ی روز معلم بحث به معلم بدو نمیدونم خیلی به بیراه کشید 

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

اصلا این جوری نیست آموزش به بچه قلق خاص خودش رو داره و مثل آموزش به بزرگسال نیست بارش خیلی سنگین هست

گلم من نگفتم زحمت نداره گفتم در مقابل شغل های دیگه زحمت کمتری داره 

[QUOTE=336744836]خانم عزیز معلم درسایی که تو دانشگاه خونده رو باد نمیده چون در سطح بچه ها نیست [/QUO ...

خب وقتی خودت دستت تو کاره جمع نبند

من فحاشی کردم میگی درست صحبت کن؟؟؟

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

همکار جونم خودتو ناراحت نکن بذار هر چی میخوان بگن مهم وجدان خودمونه که راحته

دقیقا من برام چندان مهم نیست این تایپیک رو زدم که از زبان معلم های دیگه هم درد و دل کرده باشم 

عه شما تشریف بیار معلم شو زحمت کم بکش

ای بابا..الان از لحاظ تایم شما بیشتر اذیتی یا یک کارمند که تاساعت ۳سرکاره وتعطیلی هم نداره؟ اخه چراباید ازاین حرف ناراحت بشین؟ این حرف توهینه؟ چراانقد گارد دارین ؟ گفتم بالا منظور بی ارزش کردن کارشما نیست.هرکس هم ج میده میگین بیا معلم شو.چرا مثل بچه ها رفتارمیکنین؟ من دلم نمیخواد کارکنم اصلا

خب وقتی خودت دستت تو کاره جمع نبند من فحاشی کردم میگی درست صحبت کن؟؟؟

من جمع نبستم قبلش گفتم معلم خوب و بد داریم همه‌ی شمام خوب ولی تر و خشک باهم میسوزن برو از اول بخون از طرز حرفزدنتون اصلا خوشم نیومد اگه واقعا معلمی طرز حرف زدنتو ن خوب نیست 

دقیقا حالت معلم های دبیرستان و راهنمایی سخت ترهستن چون یه عالمه کلاس هست که باید تصیح کنن.  بحث ...

من دبیر ادبیاتم 

باورت نمیشه نوبت اول ۷۵۰ تا برگه تصحیح کردم. زنگ نگارش و املا یکی هست اما امتحان هر دو جداگانه همیشه کلی برگه برای تصحیح دارم یا تو خونه هی باید تو سیدا نمره ثبت کنم بپره از دوباره ...

از معلم هر چقدر هم که تشکر کنیم کمه 

بله واقعا  قبول دارم معلم ها ی بد هم هست من خودم هم وقتی میرفتم مدرسه شاید از معلمی خوشم نیومده باشه از نحوه تدریس ولی قرارنیست بگم همه ی معلم ها تدریسشون خوب نیست 

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...