2777
2789
عنوان

وام بدون ضامن می‌خواید بیاید

180 بازدید | 33 پست

سلام 

من چون خودم خیلی وقتا مشکلاتی برام پیش میومد و نمی‌تونستم از کسی قرض بگیرم ، با این وام ها تونستم بدون قرض گرفتن و رو انداختن ب کسی مشکلمو حل کنم خاستم شمارو هم باهاش آشنا کنم 

اسم اپلیکشن ویپاد هست و مربوط به بانک پاسارگاده 

سه جور وام داره 

۱)وام پشتوانه هست اسمش ک از یک تومان شروع میشه و همینجور اگه خوش حساب باشی و بموقع پرداخت کنی مرحله های بعد برات باز میشه یعنی وام دو سه چهار پنج هفت ده پونزده بیست بیست و پنج سی 

من خودم ازین وام استفاده کردم و طی دوماه رسیدم ب وام پونزده تومنی 

هر ده روز وام قبلیمو تسویه کردم و رفتم وام بعدی 

بازپرداختش هم دو جوره .میتونی مثل من یکجا پرداخت کنی یا طی چهارتا شیش قسط پرداخت کنی 

این وامش راحته 

۲)وام برآیند هست که بازپرداخت ۶تا۱۲ماهه داره  و نحوه دریافتش بستگی داره ب پولایی ک تو کارتتون میمونه 

در ازای هر صد تومنی ک از ۱۲شب تا ۱۲شب بعد بمونه تو کارتت یه سکه امتیاز میگیری و اگه سکه هات زیاد بشه میتونی وام ده پونزده بیست بیست‌وپنج سی چهل و پنجاه تومان بگیری 

۳)وام پیش درآمد که بستگی ب واریزی های سی روز گذشته ت داره و بازپرداختش هفتگیه 

یعنی باید بعد هفت روز پس بدی و اگر نشد یک‌ماهه با سود ۲۳درصد باید پس بدی 

این وام از یک تومان هست تا هشت تومان 

اگر سوال داشتید بپرسید بلد باشم ج میدم حتما

این توضیحات رو هم برا تبلیغ ننوشتم وگرنه حتما آخرش کد معرف می‌نوشتم ک موقع نصب ویپاد کد منو بزنید ک بعنوان دعوت کننده چهل تومنی بیاد تو کارتم 

از بقیه ویپادی هاهم میخام تو این تاپیک کد معرف نزارن ممنون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونستی اون پولی که اول پرداخت میکنی دیگه گیرت نمیاد؟قبلا ۳ تومن بود؟یا من اشتباه میکنم؟

نه پول پرداخت نمیکنی  ویپاد برا بانک‌پاسارگاد

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
اسم برنامه چی هست

ویپاد 

توی مایکت هست تو گوگل هم بزنی میتونی دانلود کنی 

باید عکس کارت ملی بدی و عکس خودت تا حساب بانکی باز بشه ب اسمت 

شماره موبایل هم باید ب اسم خودت داشته باشی

من ۶ میلیون لازم دارم

۱ت اولش میدن  اونم باید تو حسابت  ۱ت باشه با اون ۱ت فقط میتونی خرید کنی نمیشه پول برداشت کرد

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
من ۶ میلیون لازم دارم

شما بعد ثبت‌نام و افتتاح حساب ده روز طول می‌کشه تا کارت بیاد دستت 

بعدش میتونی وام بگیری اما شیش میلیون رو یهو نمی‌دن بهت باید از وام یک تومنی شرو کنی 

من خودم بعد دوماه تونستم پونزده تومنیشو بگیرم