2777
2789
عنوان

با ماشین شوهرم تصادف کردم😭😭

734 بازدید | 17 پست

ی موتوری زد ب ماشین. آینه خورد شد. ماشین فرو رفت ی قسمت. بدون رنگ برام درش آوردن. حدود دو انگشت رنگ فقط میخوره.

اینه ماشین این موقع گیرم نیومد.  بعد نیم ساعت پیش برگشتم خونه . تا ماشینو دید اول گوشیو زد دیوار بعد سوئیچ ماشین زد دیوار . گفت گه خوردی رانندگی کنی. بعدم اومدم جوری زد تو صورتم ک خون اومد ازش متنفرم 😭

جالبه اینه تو پول ماشین کمکش کردم چون شاغلم وام براش گرفتم. نصف قسطشو خودم میدم.

الان گفتم هم ماشین درست میکنم هم گوشی برات میخرم فقط گمشو از زندگیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی هر زنی تصادف کرده شوهرش جوری زده صورتش ک خون بیاد

به نظرم با همون ماشین از روش رد شو

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
عزیزممم اون عصبی بوده یچیزی گفته شما چرا اینجوری گفتی بهش؟

وا عصبی بود سر خودشو میزد تو دیوار چرا دست رو این بلند کرده اسی توام لال ک نبودی میگفتی سهم پول خودمو زدم خوب کردم بعدم تو نزدی ک موتوری اومد زد

وا عصبی بود سر خودشو میزد تو دیوار چرا دست رو این بلند کرده اسی توام لال ک نبودی میگفتی سهم پول خودم ...

گفتم . جواب میداد خفه خفه شو بخدا میرم ماشینو آتیش میزنم. می‌گفت ی کلمه دیگه حرف زدی بخدا فلان میکنم و....