2777
2789
عنوان

خانما این پذیرایی خوبه؟🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 22 پست
به نظرم تقلات هم بزاری خوبه بعد شام

آره شیک تره 🙂❤️

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم امشب مهمون دارم کمرم دیگه راست نمیشه سه مدل غذا دسر سالاد منم قبل شام چایی با شیرینی میوه بعد شا ...

خسته نباشید ، خوشبحال مهموناتون😂😍

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
آخه می‌دونی مهمونی مهمیه و اولین باره دارن میان خونمون میخام همچی عالی باشه چایی رو خالی بیارم ...

بنظرم لازم نیست هم شیرینی خشک و تر باشه هم بستنی هم شربت ، یکیش کافیه .. بجاش اجیلی شکلاتی تخمه ای چیزی بزار

پیشنهاد خوبی 😍

من وقتی مهمون میاد سنگ تموم میزارم بعد از ظرفام طوری استفاده میکنم همه چی میچینم مثلا داخل یه اردو خوری ۴ تایی 

لیمو داخل چای نبات  این چیزا

یا پسته و کشمش ونخود و پاستیل و شکلات . خرما . شیرینی پفیلا 

تخمه میوه پفک وچیپس . چیپس و ماست موسیر پشمک

خلاصه هرکدوم از اینا داشته باشم حتی کم باشه طوری میچینمش میارمش برامهمونام

معلم سال ۱۴۰۴ برام دعا کنید ممنونم 
من وقتی مهمون میاد سنگ تموم میزارم بعد از ظرفام طوری استفاده میکنم همه چی میچینم مثلا داخل یه اردو خ ...

میشه مهمونتون بشم ❤️😂😍 

خیلی خوبه قشنگ یادش میمونه