2777
2789

شوهرم همیییییییشه خونس.  خیلی رومخه.  خیلی پرحرفه.  باهاش حرف نزنم گریه میکنه.  هیچ برنامه ای نداره هدفی نداره هیچ جایی رو نداره بره بیاد.  نه خانواده ای نه پارک میره نه باشگاهی نه دوست رفیقی.  هیچ جا هیچ جای به تمام معنا.  روانیم کرده. فقط چند تا سفر اسنپ میره و میدوه میاد خونه. عمرمو هدر داده ازش بدم میاد.  تاپیکامم شبا که من تو خوابم میخونه بس که حوصلش سر میره.  تو همه چی هم فضولی میکنه.  سرشو به فیلم گرم میکنه تا تبلیغا میان شروع به پرحرفی میکنه روزی شونصدتا چایی میخوره برا منم میاره. 

باید ببریش مشاوره

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کار صبح تا شبی پیدا کنه بره سرکار 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

شوهرت تو مخ ما هم هست

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم