2777
2789
عنوان

خونه مون بنام پدرشوهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 62 پست
شوهرم واقعا براش مهم نیست فکر میکنم البته فک کنم مطمئن نیستم چون خیلی وقته راجع به خونه باهاش حرف نز ...

گیر بده به خونه بفروش تمام طلاها و بفروش خونه بهتر بخرید اونجا بزنه به اسم خودتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی بد میشه ولی شوهرم براش مهم نیست. از این گوه کاریا زیاد انجام داده. اون سال ۲۰۰ تومن وام داد ...

خب با همچین ادمی، هیچ راهی نداری جز دعوا و قهر شدید.

چون باید کلا حساب و کتاب پولاشو بگیری دستت.

یا خیلی پولدارین یا خیلی ساده این.همونا ک پولتونو بهشون میدین. چار روز دیگه واستون تره هم خورد نمیکنن

خب با همچین ادمی، هیچ راهی نداری جز دعوا و قهر شدید. چون باید کلا حساب و کتاب پولاشو بگیری دستت. ی ...

متاسفانه ساده ایم و شوهرم فک می‌کنه همه خوبن همه اوکین اعتماد های بیجاش منو بیچاره کرد

خب با همچین ادمی، هیچ راهی نداری جز دعوا و قهر شدید. چون باید کلا حساب و کتاب پولاشو بگیری دستت. ی ...

نه یک راهکار داره غیر از دعوا 

همش به خونه گیر بده بگه بچه میاد کوچیکه و غر بزنه بزارن برای فروش  برن بهتر بخرن 

خب سخته این موضوع

والا منم هرچی پول داشتم رفت روی تریلی ک برادر شوهرم بنام خودش زده 

باید شوهرت رو متوجه کنی بگی خدایی ناکرده اتفاقی بیفته واس پدرت تکلیف خونه چی میشه؟؟

شوهرم واقعا براش مهم نیست فکر میکنم البته فک کنم مطمئن نیستم چون خیلی وقته راجع به خونه باهاش حرف نز ...

خب بارداری نمیشه حرفی زد.

ولی وقتی اینده بچت واسش مهم نیست. وضعیت زنش واسش مهم نیست چی بگیم؟

فقط دور از جون اتفاقی واسه ایشون بیوفته شما با بچه میخوای چکار کنی؟اینو بهش،بگو.

بچه هم نه. فقط من و باباش باید صاحب خونمون باشیم

خب الکی به باباش بگید بیاد بنگاه 

بعدم بزنه به اسم خودش بعد سریع بزنه به نام تو چی ؟؟ 

یا هم بگید میخایم طبقه دوم و بزنیم مجوز و اینا لازم داره بیا بزن به اسم خودمون 

خب الکی به باباش بگید بیاد بنگاه  بعدم بزنه به اسم خودش بعد سریع بزنه به نام تو چی ؟؟  ی ...

خونه ما یه واحد آپارتمانه تو مجتمع عزیزم

چند وقت پیش برادر شوهرم می‌گفت بابام دو تا خونه داره. منظورش از دومی خونه ما بود 😐