2777
2789
عنوان

خونه مون بنام پدرشوهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 62 پست

خب عاقلانه اش اینکه بزنید بنام خودتون اون بنده ی خدام که میگید آدم بدی نیست پس حتما قبول میکنه

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

به شوهرت یاد بده به باباش بگه میخوایید وام بگیرید خونه رو بزنه به نام شوهرت

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر من دوران مجردی خونه خرید چون مجرد بود بهش نمیدادن زد به نام پدرشوهرم.

بنده خدا میگفت تا زندنم به نام خودت بکن ولی ما گوش ندادین.

بعد مرگش نه اینکع کسی مدعی باشه ولی پدرمون در اومد از این اداره به اون اداره تا بنام زدیم.با کلی هزینه.انحصار وراثت رضایت وراث و...کلی داستان

اگردور از جون پدرشوهرت فوت کنه این خونه تقسیم میشه بین همه ... از این فاجعه تر ؟

اره خیلی بد میشه ولی شوهرم براش مهم نیست. از این گوه کاریا زیاد انجام داده. اون سال ۲۰۰ تومن وام داد به پسر خاله مامانش بدون اینکه به من بگه. قسطاشم همه رو خودش داد 

این جیزا تعارف بردار نیست بحث هم لازم نداره ، خیلی عادی و دوستانه بگه بابا رفتم محضر وقت گرفتم برای انتقال سند بی زحمت فلان روز بیا باهام کاراش رو انجام بدیم و بزنه به نام خودش

به شوهرتم خواستی بگی تو موقعیت خوب بهش بگو عزیزم این کار سند رو نباید امروز فردا کنیم انجام بدیم تموم شه

بشین با شوهرت صحبت کن.

بگو داریم بچه دار میشیم.

دیگه تنها نیستیم که راحت و بی خیال باشیم.

به بهونه وام یا تعویض خونه، خونه رو به نام جفتتون بزنین.

بعد یهو بگین واممون جور نشد.

ببین همسرت باید بفهمه خذای ناکرده اتفاقی واسه پدرش بیوفته، بردار محردش و مادرش میتونن ادعا کنن. 

بشین با شوهرت صحبت کن. بگو داریم بچه دار میشیم. دیگه تنها نیستیم که راحت و بی خیال باشیم. به بهون ...

شوهرم واقعا براش مهم نیست فکر میکنم البته فک کنم مطمئن نیستم چون خیلی وقته راجع به خونه باهاش حرف نزدم 

چطوری رو مخش کار کنم؟

بگو ما دیگه بچه داریم هر چی پول میدیم باید فردا برای آینده بومون باشه ، فردا بعد صدور بیست سال بابات طوری شد اون خونه رو دیگه بهت نمیدن ، الان برو به اسمت بزن