2777
2789
عنوان

بتا در اوایل بارداری

139 بازدید | 27 پست

سلام خانوما من 35روز از وقت پریودم گذشته دو روز پیش آزمایش دادم بتام 247بود 

همون روز رفتم سونو گفت چیزی دیده نمیشع زود اومدی چند روز بعد دوباره آزمایش بده بتات هزار بود بیا 

من الان یکم نگرانم که چرا خودشو نشون نداده نکنه بتام پایینه و رشد نداشته؟از تجربه‌هاتون ممنون میشم بهم بگین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

٣٥روز خيليه  پريودات نامنظم بوده يا نه  اگه منظمه نظر دكتر چي بود

پریودام قبل اقدام منطم بود هیچ مشکلی نداشتم 

الان فقط نگرانم که یماه از وقت پریودم گذشته من باید بتام بالا میبود تقریبا چهار هفته باید باشم دیگه 

پریودام قبل اقدام منطم بود هیچ مشکلی نداشتم  الان فقط نگرانم که یماه از وقت پریودم گذشته من با ...

اهان در اصل يعني ٥-٦روز دير كردي از تايمي كه بايد ميشدي و نشدي درسته؟؟؟

طبيعيه اگه اينطوره

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
۱۷فروردین بیبی زدم دوتا منفی بود  ۱۷روز از وقت پریودم گذشته بود ینی بیبی چک منفی نشون داد

پس لقاحت دير بوده 

شنبه برو مجدد ازمايش بده 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
بعد موند تا دوروز پیش ازمایش دادم مثبت شد  درد شکمی هم دارم مث پریود ولی کم

دردات كه طبيعيه 

لقاحت دير بوده وگرنه بايد ٨هفته ميبودي