2777
2789
عنوان

بتا در اوایل بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 27 پست

سلام عزیزم چی شد عزیزم از بارداریت مطمئن شدی؟!سونو دادی؟!منم شرایط مشابه شما رو دارم به خاطر همین می پرسم؟!

گفتن از حقیقت اون هم درست زمانی که به ضررته عین شرافته ....اینطور نیست؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم چی شد عزیزم از بارداریت مطمئن شدی؟!سونو دادی؟!منم شرایط مشابه شما رو دارم به خاطر همین می ...

سلام عزیزم بله دوباره بتا دادم دو هزارو رد کرده بود باردارم

۱۷فروردین بیبی زدم دوتا منفی بود  ۱۷روز از وقت پریودم گذشته بود ینی بیبی چک منفی نشون داد

مگه میشه بیبی اینقد دیرنشون بده پس لابد لقاح دیر اتفاق افتاده

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

سونو هم دادی؟!نفهمیدی چرا بی بی چک نشون نداده یا بتات چرا اینقدر پایین بوده؟!یعنی بعد ۳۵روز بازم بی بی چکت نشون نداد؟!

سونو هم دادی؟!نفهمیدی چرا بی بی چک نشون نداده یا بتات چرا اینقدر پایین بوده؟!یعنی بعد ۳۵روز بازم بی ...

من یبار یه هفته از پریودم گذشته بود بیبی نشون نداد یبارم ۱۷روز از پریودم گذشت بیبی زدم نشون نداد 

ولی بتام دادم مثبت شد بعد ۳۵روز 

لقاحم دیر گرفته بوده 

من یبار یه هفته از پریودم گذشته بود بیبی نشون نداد یبارم ۱۷روز از پریودم گذشت بیبی زدم نشون نداد&nbs ...

من بعد ۲۰روز بی بی منفی آزمایش منفی بتام یکه به نظرت سونو هم بدم؟!آخه آمپول هم زدم پری نمیشم