2777
2789
عنوان

هواپز یا سرخ کن یا بخار پز

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 34 پست
بله...همه چیز...کیک وشیرینی هم اضافه کن

کو کو قالبش خریدی 

چطوری سبزی رو درست میکنید 

اخه موادش شل هست

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند لیتری خریدین؟

۸لیتری

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

و اینکه برای چنند لیتری گرفتین؟ما دو نفریم نمی‌دونم چند لیتری باید بگیرم.چند وقته دارین شما؟در هفته ...

من سرخ کن 3و نیم لیتری گرفتم کوچیک برام البته 4 نفریم دوتا بچه دارم این بیچاره روزی چند بار روشنه هرچی فکر میکنی تو این پختم مارک خوبش رو بگیر مواظبت کن خراب نشه خیلی

من یه کاربری قدیمی هستم بنام نازناز که از سال 91 عضو بودم ولی ویندوز عوض کردم و پسوردم رو یادم نیومد

سرخ کن یا همون هواپز عالیه من فیلیپس دارم و خیلی راضیم باید یاد بگیری باهاش کار کنی ولی برای کیک و شیرینی و گریل کردن توستر بهتره من اونم دارم دوتاشو استفاده میکنم بهرحال سرخ کن جاش محدودتره. فلافل و کتلت هم میشه داخلش گذاشت رژیمی میشه ولی به خوشمزگی سرخ کردن تو روغن نمیشه

سرخ کن یا همون هواپز عالیه من فیلیپس دارم و خیلی راضیم باید یاد بگیری باهاش کار کنی ولی برای کیک و ش ...

اون که بله حتما روغن چیز دیگه ایه.ولی من عادت دارم .برای کوکو باید قالب خاصی تهیه بشه؟

من سرخ کن 3و نیم لیتری گرفتم کوچیک برام البته 4 نفریم دوتا بچه دارم این بیچاره روزی چند بار روشنه هر ...

جدی؟انقد کاربرد داره براتون؟شما چه مارکی دارین؟چه مراقبت‌هایی میخواد؟