یه وسیله ای میخوام که بتونم همه چیز رو باهاش درست کنم و مهمه برام که روغن مصرف نشه یا حداقل.تحقیق کردم گفتن هوا پز سرطان راست اگر کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم
عزیزم من توسترم دارم سرخ کن بدون روغن همون تستره اما تستر فن نداره که بشه مثلا باهاش سیب زمینی سرخ کرد اما کیک و نون این چیزا رو با تستر انجام میدم که فشار به سرخ کنم نیاد اما ماهی سیب زمینی بادمجون و ... با سرخ کن سرخ میکنم و خیلی روغن کم مصرف میکنه و بصرفه و کم زحمته
و اینکه برای چنند لیتری گرفتین؟ما دو نفریم نمیدونم چند لیتری باید بگیرم.چند وقته دارین شما؟در هفته چند بار استفاده میکنید؟ببخشید میپرسم میخوام اطلاعاتم دقیق باشه
آره من تیتر دارم باهاش کیک و نون پیتزا و سیب زمینی گریل درست میکنم.پس داشتن یه سرخ کن هم میتونه کنا ...
اره عزیزمبرا سرخ کردن با تستر نمیشه اما سرخ کن هیچ کثیفینداره اشپزخونت تمیز میمونه مثلا با توستر یبار من مرغ بریون درست کردم کلی زحمت داشت اما سرخ کن عالیه