2777
2789
فقد برم آزمایشگاه بگم آزمایش بارداری میخام؟ یا نیاره دکتر بنویسه برام؟ بعد آزمایش بارداری هم صبح ناش ...

اره بگو تست بارداری با تیتر بتا میخوام ناشتا هم نمیخواد باشی جوابشم همون روز بهت میدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینه مهم نیس اصلا فقد سالمیش مهمه الان شما چند هفتته گلم؟ صدا قلبشوشنیدی

من به حساب خودم چهار هفته نه هنوز گفت سه هفته دیگه بیا ببینیم قلبش تشکیل شده رفتم سونو گفت هنوز ساک حاملگی هم معلوم نیس چطوری انقدر زود متوجه شدی😁😁

ولی خوب شد رفتم چون گفت تیروییدت داره کم کار میشه کم کاری تیروئید هم احتمال سقط بالا میبره بهم دارو داد کار خدا بود که زود بفهمم

یعنی عصرم برم ازم میگیره؟ بعد جوابشو هم همون عصر میده بهم؟

اره میگیرن ولی جوابشو مطمئن نیستم چون من آزمایشگاه دیگه ای هم داشتم جواب همشو غروب آماده کردن تست بارداری زودتر جوابشو میدن

من به حساب خودم چهار هفته نه هنوز گفت سه هفته دیگه بیا ببینیم قلبش تشکیل شده رفتم سونو گفت هنوز ساک ...

خداروشکر عزیزم

اما من نمیدونم زود فهمیدم یا نه شکمم ب نظرخودم یکم اومده بالا😕😂

خداروشکر عزیزم اما من نمیدونم زود فهمیدم یا نه شکمم ب نظرخودم یکم اومده بالا😕😂

اون نفخه اوایل بارداری طبیعیه منم یکم باد کرده شکمم برو انشالله که بارداری راحتی داشته باشی عزیزم و براحتی زایمان کنیو یه بچه سالم صالح باهوشو زیبا خدا نصیبت کنه😘

من ده ماه اما هم من هم شوهرم خیلی عجله داشتیم برا بچه دار شدن خاستم اگ دیگ این ماه باردار نشدم برم د ...

خب خداروشکر عزیزم منم عجله داشتم ولی شوهرم مخالف بود آخرش موفق شدم بعد دوسال راضیش کنم همون ماه اول اقدام موفق شدم😁😁