2777
2789

؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)

رژیم ماچا نشنیدم ولی چای ماچا زیاد خوردم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
رژیم ماچا نشنیدم ولی چای ماچا زیاد خوردم

یه سایت هست ک رژیم میده 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سایت هست ک رژیم میده 

اها نمیدونم من فقط غفاری دایت و کرمانی و لیمومی رو شنیدم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
اها نمیدونم من فقط غفاری دایت و کرمانی و لیمومی رو شنیدم

❤️مرسی ک جواب دادی

❤️مرسی ک جواب دادی

فدات

عزیزم تو یه تاپیک خوندم پسرت مشکل تاخیر داره. منم یه پسر دارم مثل پسر شما. خیلی نگرانشم. الان پسر شم ...

خداروشکر بهتره 

حالا نسبت ب همس و سالاش نیاز تمرین بیشتر داره 

گفتار درمانی ول کردم 

چون دوست نداشت بره شاید پیش یکی دیگه ببرم 

شما چند سالشه پسرتون؟ 

خیلی بده غصش کاش روان و عادی حرف بزنن

خداروشکر بهتره حالا نسبت ب همس و سالاش نیاز تمرین بیشتر داره گفتار درمانی ول کردم چون دوست نداشت بره ...

پسرم پنج سالشه. یک ساله تازه شروع کرده به حرف زدن. از دو سالگی دکتر بردم ولی همه میگفتن صبر کن. درکش خیلی پایینه مثل یه بچه سه ساله. تازه دکتر گفتار درمانی داده. اصلا نمیدونم چشه. میترسم کند ذهن باشه😭😭😭

پسرم پنج سالشه. یک ساله تازه شروع کرده به حرف زدن. از دو سالگی دکتر بردم ولی همه میگفتن صبر کن. درکش ...

می‌دونم چی می‌کشی 

بنظرم ببرش دکتر مغز و اعصاب کودکان 

ببین چی میگه 

منم بخاطر این چیزا یکسال دیرتر میفرستم مدرسه ک اذیت نشه

غصه نخور بشرطی ک موفق بشن و اینقدر حرف بزنن ک عاصی بشیم❤️

می‌دونم چی می‌کشی بنظرم ببرش دکتر مغز و اعصاب کودکان ببین چی میگه منم بخاطر این چیزا یکسال دیرتر میف ...

چند تا دکتر مغز اعصاب بردم. ولی همه میگن اتیسم نیست. باهاش کار کن تا ببینیم چی میشه. ولی فعلا نمیشه تشخیصی گذاشت شاید یک دفعه پیشرفت کنه شایدم نکنه. منم شب روزم کار کاردن باهاشه. مهد کلاس ورزش گفتار درمانی بازی درمانی. ولی خیلی وقتا ناامیدم دست خودم هم نیست. و این موضوع بدتر میکنه و پسرم ناامید من درک میکنه و اونم ناراحت میشه😢