2777
2789
عنوان

درمان برفک نوزاد تجربه من

158 بازدید | 27 پست

من پسرم ۱۵ روزشه برفک گرفت گل دهنش تو نت خوندم که برفک یه نوع قارچه منم چون تجربه خوب کردن قارچو داشتم با سیر امتحان کردم با اولین بار که زدم به دهنش نصف برفکا رفت بار دوم   همش رفت اینجوری که سیر و نصف میکنید فقط به اون برفکا میکشید و سریع شیر بهش بدید که طعمش اذیتش نکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چراسیر بهش زدی اگه چیزیش بشه چی  چه دل بزرگی داری به نوزاد که هرچیزی رو نمیزنن که

هر چی فکر کردم از چیزای دیگه راحت تر بود همین داروها چقدر درد سر داره تازه با یه بارم نمیره

عزیزم یه چه حرفیه دردسر داره،باید مراقب بچه باشی حتما قبل شیر دادن سینتوبشوری .پستونک وشیر شیرشو خوب بشوری .اگه کسی تبخال یافت داره جدی بهش بگی بوس نکنه .یااصلا بغلش ندی .مادری خیلی سخته عزیزدلم بچه مثل برگه گله حتماقبل هرچیزی از دکتر مشورت بگیر خطر ناکه .معدش حساسه

هر چی فکر کردم از چیزای دیگه راحت تر بود همین داروها چقدر درد سر داره تازه با یه بارم نمیره

این دفعه مشکلی پیش نیودمد ولی دیگه‌ ازین کارا نکن تا شیش ماهگی به جز شیر یا داروهایی که دکتر میده هیچی نباید به نوزاد بدی بعد از شیش دیگه یواش یواش مزه ها و غذا های جدید به بچه میدی سیر گیاه قویه رو پوست بزاری میسوزونه خوبه برای دهان بچه مشکلی پیش نیاورده بدن بچه این سنی خیلی ظریف و حساسه سر خود هیچ کاری نکن

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
سلام عزیزم تروقران تو که تیروئیدتو با طب سنتی رسوندی پایین الانم خوبی اصلا قرص نخوردی منکه الان اینو ...

سلام عزیزم گریه چرا دختر خوب  آره عزیزم تیروییدم کامل خوب شد آخرین بار تو بارداری آزمایش دادم خوب بود حتما انجام بده گلم نتیجه میگیری

اسی جان برا ریزش مو پودر تاید دستی قرار بود بزتی چیشد ریزشتو کم کرد ؟ اخرسر ریزشت با چی قطع شد ؟ @z ...

گلم این کارو نکردم آخر سر متوجه شدم کمبود شدیییید کلسیم دارم با پودر پوست تخم مرغ که هر روز میخورم الان شکر خدا موهام خیلی پر پشته