من پسرم ۱۵ روزشه برفک گرفت گل دهنش تو نت خوندم که برفک یه نوع قارچه منم چون تجربه خوب کردن قارچو داشتم با سیر امتحان کردم با اولین بار که زدم به دهنش نصف برفکا رفت بار دوم همش رفت اینجوری که سیر و نصف میکنید فقط به اون برفکا میکشید و سریع شیر بهش بدید که طعمش اذیتش نکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین نسخه آقای تبریزیان خوردن داروی جامع امام رضا و مرزنجوش که جوشونده بشه به طوری که سه لیوان آب بریزی تو دو تا قاشق پر مرزنجوش بذاری دوتا لیوان از ابش بخار بشه یک لبوانش بمونه اینو با قرص جامع امام رضا باهم بخورید یک هفته ینی هفتاد قرص بخرید یا دویست گرم مرزنجوش
اما من یدونه قرصو با آب مرزنجوش جوشونده شده قاتی کردم یک هفته هم تو بینیم ریختم آی سوختماااااااا وحشتناک سوزش آوره قشنگ میریختم بعدم به حالت سجده میرفتم قشنگ میرفت تو مغزم