2777
2789
عنوان

درمان برفک نوزاد تجربه من

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 27 پست
سلام عزیزم گریه چرا دختر خوب  آره عزیزم تیروییدم کامل خوب شد آخرین بار تو بارداری آزمایش دادم خ ...

مرسی عزیز دلم یادت میاد که دقیقا چیکارا کردی یبار بم بگی 🥺خیلی خیلی ممنونت میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیز دلم یادت میاد که دقیقا چیکارا کردی یبار بم بگی 🥺خیلی خیلی ممنونت میشم 

ببین نسخه آقای تبریزیان خوردن داروی جامع امام رضا و مرزنجوش که جوشونده بشه به طوری که سه لیوان آب بریزی تو دو تا قاشق پر مرزنجوش بذاری دوتا لیوان از ابش بخار بشه  یک لبوانش بمونه اینو با قرص جامع امام رضا باهم بخورید یک هفته  ینی هفتاد قرص بخرید یا دویست گرم مرزنجوش

اما من یدونه قرصو با آب مرزنجوش جوشونده شده قاتی کردم یک هفته هم تو بینیم ریختم آی سوختماااااااا وحشتناک سوزش آوره قشنگ میریختم بعدم به حالت سجده میرفتم قشنگ می‌رفت تو مغزم

نه خودم میگم آزمایش کلسیم که مشخص نمیکنه باید آزمایش تراکم استخوان بدم تا متوجه بشم

عه راست میگی ؟ من دکترم گفتم برام نوشت کلسیم و ب همراه چندتا مینرال دیگه ک نشون دهنده کلسیمه

ازمایش تراکم استخون درد داره ؟ چجوریه ؟