سلام من بارداری بشدت سختی داشتم یعنی خیلی خیلی سخت ویار وحشتناک، قند خون بالا و تزریق انسولین، فشار خون بالا، تورم و خونریزی لثه و در آخر سزارین شدم که بنظرم بهترین نوع زایمان عملش ۴۰ دقیقه طول میکشه بعدش هم آنقدر مسکن میدن که درد نداشته باشی شما فکر کن من روز ۵ زایمان یه کار فوری پیش اومد مهمونی رفتم اما همه چی به کنار مادر شدن یه حس وصف ناپذیر و بزرگترین نعمت خدا البته سختی داره تا آمادگی لازم رو نداشتید بنظرم مادر نشید
من بی حسی بودم هیچییییی متوجه نشدم فقط انگار دست میزدن به شکمم حین عملم نه درد نه سوزش هیچی
بعد اینکه تو بیمارستان بی حسیم پرید حدودا ۴۵ دیقه اینا تو ناحیه شکمم سوزش داشتم که بعدش با شیاف و سرم قابل تحملتر شد
بعد ۳ روزم سرپا شدم
کلا من بعد زایمانماسنراحت انچنانی نداشتم استراحتی که کردم فقط تو بیمارستان بود که اونم شبش کلا خودم بیدار بودم
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
بیشتر مواد غذایی که واسه خودمو بچه توشکمم مفید باشه میخوردم همه بستنی میخوردن واسه وزنگیری بچه از اونورم خودشون خیلی چاق میشدن ولی من اصولی و بامشورت دکتر تغذیه پیش رفتم