2777
2789
عنوان

متاهلم از بارداری میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 67 پست
سخت هست ولی بیفتی روی روالش سختیش رو تحمل می کنی،،سختیش بعد زایمانهههه.😂😂

با اون سختی مشکل ندارم تمام ترسم واسه قبلشه 

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

اره🥴حتی غصه میخورم دیگه نمیتونم برم باشگاه دیگه لباسام اندازم نمیشه

والا من همون سایز قبل بارداریمم اصلا چاق نشدم یه دوره خیلیییی لاغرشدم اخرای بارداری و دوسه ماه اول زایمان بعددوباره شدم همون سایز قبل 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اون سختی مشکل ندارم تمام ترسم واسه قبلشه 

قبلش سخته والا من که از حالت تهوع نابود شدم.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

اووووهههه حالا از الان غصه چیو میخوری 

فکر کن مامان شدن خودش یه جور بالغ شدنه.. یکی رو قراره بزرگ کنی ک شبیه خودت یا شوهرته، ناز و ادهاش هم دگ نگم برات 

والا من همون سایز قبل بارداریمم اصلا چاق نشدم یه دوره خیلیییی لاغرشدم اخرای بارداری و دوسه ماه اول ز ...

چه خوب کاش منم اینجوری باشم حس میکنم میترکم😢

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

جای باشگاه با بچه ت میری پارک و گردش 

اون میدوه و می‌خنده و شادی می‌کنه 

شما قند تو دلت آب میشه 

اندازه نشدن لباست غصه نداره 

انگار دنیا رو بهت میدن وقتی میبینی لباس بچه ت دیگه اندازه ش نیست و داره کم‌کم قد می‌کشه و بزرگ‌ میشه

اووووهههه حالا از الان غصه چیو میخوری  فکر کن مامان شدن خودش یه جور بالغ شدنه.. یکی رو قرار ...

آره ولی آمادگی روحی ندارم از طرفی سی سالمه میترسم دیر شه

سلام من بارداری بشدت سختی داشتم یعنی خیلی خیلی سخت ویار وحشتناک، قند خون بالا و تزریق انسولین، فشار خون بالا، تورم و خونریزی لثه و در آخر سزارین شدم که بنظرم بهترین نوع زایمان عملش ۴۰ دقیقه طول میکشه بعدش هم آنقدر مسکن میدن که درد نداشته باشی شما فکر کن من روز ۵ زایمان یه کار فوری پیش اومد مهمونی رفتم اما همه چی به کنار مادر شدن یه حس وصف ناپذیر و بزرگترین نعمت خدا البته سختی داره تا آمادگی لازم رو نداشتید بنظرم مادر نشید

جای باشگاه با بچه ت میری پارک و گردش  اون میدوه و می‌خنده و شادی می‌کنه  شما قند تو دلت ...

شما بارداری اولته؟ 

واقعا سزارین راحته؟؟؟ بعدش درد نداشتی؟؟؟

من بی حسی بودم هیچییییی متوجه نشدم فقط انگار دست میزدن به شکمم حین عملم نه درد نه سوزش هیچی

بعد اینکه تو بیمارستان بی حسیم پرید حدودا ۴۵ دیقه اینا تو ناحیه شکمم سوزش داشتم که بعدش با شیاف و سرم قابل تحملتر شد 

بعد ۳ روزم سرپا شدم 

کلا من بعد زایمانم‌اسنراحت انچنانی نداشتم استراحتی که کردم فقط تو بیمارستان بود که اونم شبش کلا خودم بیدار بودم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
سلام من بارداری بشدت سختی داشتم یعنی خیلی خیلی سخت ویار وحشتناک، قند خون بالا و تزریق انسولین، فشار ...

چه سخت😢

آمادگی ندارم

سنم میترسم اجازه نده

ن دیر نمیشه. الان ۵۰ ساله هم حامله میشه  فقط ی چکاب برو حداقل ک مطمئن شی همه چی خوبه

👍

چه خوب کاش منم اینجوری باشم حس میکنم میترکم😢

بیشتر مواد غذایی که واسه خودمو بچه توشکمم مفید باشه میخوردم همه بستنی میخوردن واسه وزنگیری بچه از اونورم خودشون خیلی چاق میشدن ولی من اصولی و بامشورت دکتر تغذیه پیش رفتم