2777
2789
عنوان

دعا .نو.یس خوب میشناسید؟

107 بازدید | 6 پست

چند روز پیش گوشه خونمون دعا پیدا کردم چکار کنم خیلی میترسم کسی رو می‌شناسید میخوام س.رکتاب باز کنم چندوقته مشکلاتم با همسرم زیاد شده دخترم بعضی شبا بی دلیل بیدار میشه گریه میکنه یا وقتی تنها میزارمش یه جا زل میزنه و بعد می‌ترسه و میزنه زیر گریه نمیدونم واقعا چکار کنم کسی رو هم نمیشناسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اصلا سراغ سر کتاب و اینا هم نرو بیشتریاشون کارشون طلسمه به اسم دعا تموم میکنن تو خونتون قرآن ز ...

یه دعا عجیب پیدا کردم من با همسرم خیلی مشکل داشتیم بعد از باردار شدنم خیلی خوب شد ولی الان نزدیک ۱ ماه میشه دوباره باهام مثل قبل رفتار میکنه دیگه این دعا رو هم که دیدم خیلی میترسم 

سرکه بپاش ۴گوشه خونتون ..قرآن بخونید توخونه صدای اذان بزارپخش بشه توخونه ..چهارقل بنویس بزن به دیوار ...

تاثیری هم داره؟خیلی میترسم دخترم کوچیکه احساس میکنم یه چیزایی میبینه. شنیدم دعا و طلسم رو ضعیف ترین عضو خانواده تاثیر داره 

یه دعا عجیب پیدا کردم من با همسرم خیلی مشکل داشتیم بعد از باردار شدنم خیلی خوب شد ولی الان نزدیک ۱ م ...

کجا پیدا کردی بزار تو کیسه فریزر بده آب روون هر شبم چهارقل و آیت الکرسی بخون هر چقدر میتونی صلوات بده و در آخر بسپار به خدا بدون اجازه اون برگ از درخت نمیوفته عزیزم نگران نباش

کجا پیدا کردی بزار تو کیسه فریزر بده آب روون هر شبم چهارقل و آیت الکرسی بخون هر چقدر میتونی صلوات بد ...

پشت کابینت خونه پیدا کردم انداختم آشغالی رفت😂 چکار کنم حالا..