2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید راهنماییم کنید

625 بازدید | 38 پست

سلام دوستان 

صبح یه تاپیکی زده بودم در مورداینکه شوهرم همس سرکاره و دعوامون شده.

امروز ظهر بهش زنگ زدم کلی گریه و التماس که امروز زود بیا خونه اونم گفت مار دارم نمستونم بعدش منم گفتم من دیگه تواین خونه نمیمونم تا تکلیف زندگیمون مشخص نشده اونم گفت باشه برو گفتم بیا بچتو ببر نگهش نمیدارم بعد گفت تو برو بچه رو بزار خونه بمونه منم تلفنوقطع کردم یه ذره بعدش هی زنگ میزد جواب نمیدادم میدونه مغزم رد بده بچه رو میزارم میرم ترسیده بود 

بعد جواب دادم گفت کجایی گفتم خونه مامانم گفت اریا کجاست گفتم اونم اوردم شب بیا ببرش گفت باشه و قطع کرد 

الان اومدم خونم هنوز نیومده درو قفل کردم راش ندم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد

البته یه کم پشت در بمونه میدونم درو باز میکنم عرضه دعوا ندارم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم کار داره منم دو سال اول زندگی صبح همسرم میرفت شب ساعت یک یا دو میومد هیچکسی هم نداشتم حتی یه همسایه و هم زیونی همش تو خونه بودم 

چون میدونستم کار داره واسه آیندمون تلاش میکنه

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..

چرا اینکارو میکنین؟خوب مگه میشه کار نکنه ؟

صحبت کنین یاهم و تو  اخر هفته وقت تفریح خانوادگی بذارین 

تو طول هفته هم برای خودتون و پسرتون مشغولیات مفرح در نظر بگیرین فکر کنم شما وقت ازاد زیاد دارین

حال متکلم از کلامش پیداست

هیچ روزی خونه نیست

از وقتی نامزد کردیم وضعیت همینه دیگه خسته شدم 

پس کی قراره زندگی کنیم😭😭😭😭😭

از قدیم گفتن لطف خوش مار رو از لونه میاره بیرون. به جای دعوا و قهر و شکستن احترام بینتون با مهربونی و سیاست شوهرت رو جذب کن. با این کارا فقط از هم دور میشین. به خدا سوهر منم همش بیرونه من و بچم تنهایبم حتی خریدایی هم که میگم یادش میره بکنه اما با دعوا که کار درست نمیشه. بدتر اعصاب خودمم خرد میشه شوهرمم ازم زده میشه

اگه همش تو خونه بود و سرکار نمیرفت چیکار میکردی خداروشکر کن کار داره

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..
الکی گفتی رفتی؟؟؟ با بچه چیکار داری آخهعع دلت میادددد    

نه رفتم خونه مامانم

خونه مامانم خونه بغلیه همیشه اونجام

شاید حرفم به مذاقت خوش نیاد 

اما من با همه همه بدی های شوهرم راضی بودم کنارش بمونم اما نشد 

کم سن نبودم که بودم زیبایی ندارم که دارم با هر کسی ام ازدواج کنم خدا شاهده بدترین شرایطم میشه شوهرم پس جدا شم ضرر نمی کنم

اما واقعا نمی فهمتون چرا روزهای خوش با هم بودنت رو به گند میکشید وقتی می تونید با هم خوش باشید چرا خرابش می کنید چرا بچتون رو تو تنش بزرگ می کنید 

هرجا کم آوردی خودتو بذار جای شوهرت 

هرجا کم آوردی درکت نکرد بخاه خودشو بذار جای تو 

موفق باشی 

اصلا انگار من عروسی نمردم همش خونه مامانمم دیگه خسته شدم دلم شوهرمو میخواد