2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 38 پست

ببخشیدا ولی واقعا برات متاسفم.قدر هیچیو نمیدونی.ناشکری که میگن اینه.

شوهر من کار نداره از صبح خونه خوابه تا شب .همش هم دعوا .بی پولی.خدا عقل بده

خدایا ناامیدم نزار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شاید شرایط مالیش خوب نیست که مجبوره این قدر کار کنه اگه بتونی خودت هم بری سر کار هم سرت گرم میشه هم همسرت یکم می تونه کارش رو کم کنه و کنار خانواده باشه

ممنونم خداجون

چه کارای عجیبی میکنی... مغزم رد بده بچه رو.میذارم میرم یعنی چی ؟ مثلا تو یک مادری ستون خانواده هستی این تهدیدها و حرفهای هیستریک فقط ارزش و احترام خودتو میاره پایین 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
شاید حرفم به مذاقت خوش نیاد  اما من با همه همه بدی های شوهرم راضی بودم کنارش بمونم اما نشد&nbs ...

من اصلا با شوهرم دعوا نمیکنم واقعا همدیگرو دوست داریم ولی خوب خیلی دلتنگ میشم خسته شدم از این وضعیت بعضی وقتا سه چهار روز میشه من شوهرمو نمیبینم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد

خیلیا شوهرشون شهر دیگه کار میکنه ماهی یه هفته میاد...شوهرت چند ساعت در روز کار میکنه؟ جمعه ها هم سر کاره؟

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

به خدا از صبح دارم گریه میکنم چرا هیچکس درکم نمیکنه من دلم میخواد زندگی کنم این که زندگی نیست همیشه تنها

شوهرم اگه فقط یه جا کار کنه بازم ماهی 5-6 میلیون درآند داره میگم دو جا کار نکن 

بابا من پول نمیخوام هیچی نمیخوام

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
به خدا از صبح دارم گریه میکنم چرا هیچکس درکم نمیکنه من دلم میخواد زندگی کنم این که زندگی نیست همیشه ...

هر روز سرکاره صبح 6-7 مبره 11-12 -1 میاد

به خدا از صبح دارم گریه میکنم چرا هیچکس درکم نمیکنه من دلم میخواد زندگی کنم این که زندگی نیست همیشه ...

باور میکنی یه ماه بود عروسی کردیم شوهرم بخاطر کار رفت خارج ایران شش ماه بعدش اومد تصورش کن تازه عروس بدون شوهر پشت هر سختی آسانی هست درک کن شوهرتو

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..

بعد شش ماه اومدم پیشش تو غربت غیر اون هیچ کسی نداشتم صبح میرفت دو ،سه شب میومد

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..

درآمد چقدره مهم نیست...مخارج چقدره؟ اگر با حقوق یه جا مخارجتون ردیفه پس باید کم کم با اخلاق خوش بکشونیش خونه نه با جنگ و دعوا...دیدی که خیلی راحت گفت بفرما برو فقط،نگران بچه شد یه کم...به دعوا ادامه بدی نگران همونم نمیشه