2777
2789
عنوان

کمک به انتخاب اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین اینا جانا

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

جانان بهتره 

آرنیکا

نیکا 

ملورین

فرانه 

دلسا 

تیارا 

آیسان 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

نگار خیلی قشنگ و شاعرانه ست 

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌

نگاه کن عزیزم یه اسمی بزار ک ب دلت بشینه نه زیاد از این اسمای چرت امروزی باشه ک الکی حروف الفبا رو قروقاطی کنار هم میزارن یه چیز میسازن نه هم خیلی قدیمی

حالا بعضی اسما با وجود قدیمی بودن هنوز قشنگن

یه چیز بزار ک واسه بزرگیش هم خوب باشه

من خودم بهار ویاسمین رو دوست دارم

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  

دلوین 

شایلین

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع