2777
2789
عنوان

کمک به انتخاب اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 49 پست

نگار قشنگه. مهتاب،پرستو،مهر انگیز. ماندانا. فریال، فرانک. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم ها برای نوزاد میخواهید یا تغییر اسم بگید تا راهنمایی کنیم

نظر من از بهترین البته نظر شخصی هست و قصد توهین ندارم

جانان

نگار

کیمیا 

نیلوفر

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
عزیزم میشه مثال بزنید

ببخشید آخه من خیلی از اسمها اطلاعی ندارم فقط میدونستم اینا قدیمیه دوستان هم پیشنهاد دادن به نظرم میتونید یکم سرچ کنید و بگردید

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ممنون عزیزم بله برای نوزاد

خواهش میکنم

جانان نسبت به بقیه مدرن تره ولی سعی کنید یه اسم جدید اما متفاوت بگذارید.اسم خودتون چیه؟ تا اگه اسم مناسبی میدونستم باهاش بگم

اسم های زیر هم خوبه

الماس 

صدف 

آنیل

ماهک

پرنسا

نیلا

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)

والا بخدا آدم میمونه، ببینید همین جا الان یه خانومی اسم جانان رو مسخره کرد، اما خوب یبار گفتم آنیل یکی گفت آجیل یا وانیل، آرنیکا رو گفتن آمریکا، نیاز رو گفتن پیاز، بخدا نیکا که اینقدر قشنگ و زیاد هست رو گفتن ریکا، والا از هر چی اسمه دیگه انگار بدم میاد به هیچ اسمی دیگه اعتماد ندارم گیج شدم واسه همین رفتم سراغ اسمهای قدیمی تر