2777
2789
عنوان

بچه ناخواسته سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 27 پست
ببین من رفته بودم دکترم خواهش کنم برام آیودی بزاره منشیش اومده بود میگفت نزار و خوب نیست و من خودم ۱ ...

وای کلا این روزا ب هیچ‌وسیله پیشگیری اعتماد نکن بخاطر جمعیت همشو دستکاری کردن هرکی اعتماد کرده بهشون حامله شده حتی کاندوم

طبیعی اینجوریه ک شوهرت نزدیک ارضا شدنش دخول رو تمام میکنه و منی رو توی دستمال میربزه.

کم خرج و کاملا مطمئن

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا استرس زاست انشالله هرچی خیره پیش بیاد مراقب باش ازین ب بعد خواهر ب شوهرت اعتماد نکن

آره همه روزهای بارداری دومم میاد جلو چشمم 

حقیقتش من زندگیم خیلی به هم ریخته شد و کلا از برنامه هام دور شدم. 

راستشو بگم آرزوهامو برای پیشرفت و موفقیت خاک کردم حالا دیگه شاید هم حکمت خداست نمیخام نا شکری کنم 

آره همه روزهای بارداری دومم میاد جلو چشمم  حقیقتش من زندگیم خیلی به هم ریخته شد و کلا از برنام ...

کلا بچه ویرانگره

ازین ب بعد مراقب اعصاب و آرامشت باش چون دوتا بچه کوچیک جون آدمو میگیره

وای کلا این روزا ب هیچ‌وسیله پیشگیری اعتماد نکن بخاطر جمعیت همشو دستکاری کردن هرکی اعتماد کرده بهشون ...

خب تو نظرات گفتن که مطمئن نیست طبیعی،دلیلشم وجود اسپرم تو مایع پیشابه که قبل منی خارج میشه،

من سر بارداری دومم واقعا مراقب بودم فک کنم کاندوم ها سوراخن

کلا بچه ویرانگره ازین ب بعد مراقب اعصاب و آرامشت باش چون دوتا بچه کوچیک جون آدمو میگیره

آره جونمو گرفتن، حالا فکر کن شوهرم هم از بعد بچه دار شدن کلا تبدیل شد به مزخرف ترین آدم دنیا بداخلاق و بی محبت و ...

دوست دارم از دست هر سه شون فرار کنم

خیلی وقتا تو تنهایم به خاطر زندگی ای که قرار بود جور دیگه ای باشه ولی این شکلی رقم خورد گریم در میاد

خب تو نظرات گفتن که مطمئن نیست طبیعی،دلیلشم وجود اسپرم تو مایع پیشابه که قبل منی خارج میشه، من سر ب ...

اونروزم یکنفر میگفت با کاندوم حامله شده🤣🤣

آره جونمو گرفتن، حالا فکر کن شوهرم هم از بعد بچه دار شدن کلا تبدیل شد به مزخرف ترین آدم دنیا بداخلاق ...

عزیزم

میدونم چقد‌خسته ای و سختته

صبر کن میگذره انشالله

شوهرتم مث تو خسته‌ست

اونم زندگیش از روتین خارج شده

اونم دلش زن قبل از زایمانش رو میخواد که بخاطر وجود بچه ها براتون مقدور نیست.

همه مامانا این روزای سخت و مذخرفو میگذرونن.

عزیزم از لحاظ علمی واقعا جلوگیری طبیعی وجود نداره دیگه شما یا شانستون گفته یا دلیل دیگه ای داشته

شانس نمیخواد فقط مراقبت قوی میخواد و بهترین گزینست

مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید می‌ترسه.مثل جریان خودم که دومی رو خداخواسته باردار شدم.هر ماه که نزدیک پریودیم بشه خدا خدا میکنم تا پریود با با اینکه با کاندوم جلو گیری میکنیم.توهم باردار نیستی  منم نزدیک پریودی حالت تهوع میگیرم بیشتر بخاطر استرس