2777
2789
عنوان

بچه ناخواسته سوم

243 بازدید | 27 پست

دوستان من دوتا بارداری ناخواسته داشتم بچه دومم ۹ ماهشه شیردهی دارم. ماه پیش پریود شدم برای اولین بار. حالا این ماه نشدم ۱۱ روزه گذشته ‌.

کلا هم یه رابطه داشتم اون هم ۲ روز مونده به تاریخی که منتظر بودم پریود شم، (که احتمال بارداری در اون تایم زیاد نیست). که جلوگیری طبیعی بوده ولی همسرم میگه اوکی بود و چیزی نشد

اما توهم حاملگی زدم بیاید بهم تجربه هاتونو بگید بنظرتون هستم یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از دو روش جلوگیری استفاده کن که خیالت راحت باشه وقتی یه دونه ناخواسته داری یعنی نمیشه رو حرف شوهرت زیاد حساب باز کرد

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

تو دیگه نوبری

سه تا ناخواسته😐😐😐

همین فرمونو برو جلو تا یائسه بشی۱۱تا میاری🤣

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

چیزی به اسم جلوگیری طبیعی وجود نداره

ما با این چیزی ک میگی وجود نداره۱۰ساله بی‌خطر داریم زندگی میکنیم😄(ماشالله)

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

بی بی چک بزن چون ۱۱روز گذشته

میترسم 

واقعا وحشت دارم مثبت باشه

من بارداری هامم دوتا ناخواسته پشت هم بود، سری دوم آنقدر بهم فشار روحی اومد که انکار میکردم حامله ام. از همه پنهان کرده بودم

خب از دو روش جلوگیری استفاده کن که خیالت راحت باشه وقتی یه دونه ناخواسته داری یعنی نمیشه رو حرف شوهر ...

خب من چیکار کنم اولی حالا ناخواسته شد و هیچی. ولی چون شیردهی داشتم نمیتونستم قرص استفاده کنم

ایودی هم دکترم گفته بود برو بعد یه سال بیا برات بزارم

که ۹ ماهگی بچم باردار شدم. 

ایندفعه سر سه ماه رفتم پیشش خواهش کردم بزاره گفت بزار پریوهات منظم شه 

حالا دفعه اول پریود شدم دیگه گفتم بزار دوسه بار پریود شم تا برم

ما با این چیزی ک میگی وجود نداره۱۰ساله بی‌خطر داریم زندگی میکنیم😄(ماشالله)

ببین من رفته بودم دکترم خواهش کنم برام آیودی بزاره منشیش اومده بود میگفت نزار و خوب نیست و من خودم ۱۵ ساله دارم بدون آیودی جلوگیری میکنم ولی من نفهمیدم چیکار میکنه میشه راهشو بگی ؟

من کلا کاندوم استفاده میکنم 

دعا کن برام همون دوتا بمونه دقیقا نمیدونم چه کنم،

واقعا استرس زاست

انشالله هرچی خیره پیش بیاد

مراقب باش ازین ب بعد خواهر ب شوهرت اعتماد نکن