« اگر زندگانی روزانهی شما در نظرتان حقیر مینماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچچیز و هیچجا ناچیز و سرسری نیست.»
چه بدم میاد تاپیک دروغ میزنن مثل همین الان یکی تاپیک زده ازدواج کردم میترسم ب شوهرم گفتم شوشو مرده وات ک فا* یعنی چی مردم اینقدر بیکارن دروغای شما رو ببینن یا شما مریضین والا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه بدم میاد تاپیک دروغ میزنن مثل همین الان یکی تاپیک زده ازدواج کردم میترسم ب شوهرم گفتم شوشو مرده و ...
ممنون از این کامنت مرتبط به پست من 😁🌸
« اگر زندگانی روزانهی شما در نظرتان حقیر مینماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچچیز و هیچجا ناچیز و سرسری نیست.»