2777
2789
عنوان

از هرچی بدت میاد...

91 بازدید | 6 پست

همیشه به یاد داشته باش

از هر چه بدت می آید ،

با آن روبرو شو

از هر آنچه که می خواهی دوری کنی ،

هرگز دوری نکن.

از هر آنچه که می ترسی، واردش شو.

این تنها راهی است که با آن کامل شوی،

وگرنه همیشه همچون سایه دنبالت خواهد کرد.

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بدم میاد تاپیک دروغ میزنن مثل همین الان یکی تاپیک زده ازدواج کردم میترسم ب شوهرم گفتم شوشو مرده و ...

ممنون از این کامنت مرتبط به پست من 😁🌸

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
از هر چی بدت میاد سرت میاد شک نکن

نه عزیزم 

شما این باور رو ساختی و برلت اتفاق میوفته 

باورت رو عوض کن