2777
2789

وقتی یه بچه رو میخوایم از خواب بیدار کنیم متوجه باشیم که بیدار کردن یه بچه از خواب براش سبک زیستی می‌سازه

مثلا بهش میگیم : پاشو سرویس بره دیگه کسی نیست تو رو ببره ، پاشو فلان نشه جا بمونی فلان میشه پاشو

و کلی بهش ترس میدیم تا بیدار بشه

تو برای زیان ندیدن بیدار میشی یا برای لذت بردن از زندگی؟

تو فیلم بهمن یه خواهری داشت برادرشو بیدار میکرد داخل یه کلبه برفی توی آلپ زندگی میکردن

به برادرش اینطور میگفت :

ما یک نیمرو خارق العاده داریم، وای چه گوجه های قشنگی داره منتظر اینکه یک آدمی بیدار بشه این گوجه‌ها رو بخوره ، لذتشو ببره و برفی که منتظرشه .

ببین این حس خوب داره تو رو بیدار میکنه یا اون ترس از دست دادن داره تو رو بیدار میکنه ؟

ما برای از دست ندادن بیدار میشیم یا برای به دست آوردن بیدار میشیم؟ اینها دو تا استراتژی متفاوت برای زیستن هستن.

خیلی اینا ریز نقشه و خیلی از آدما فکر نمیکنن آقا اینا مهمه و در روان تاثیرگذاره

- اگه غذاتو نخوری میدم عمو بخوره !!

یعنی چی؟ یعنی تو تمام فرایندات اضطرابیه و هی برای از دست ندادن هست که داری بیدار میشی

- یه قاشق بخور وگرنه میدم عمو بیاد بخوره !!

- با اسباب بازیت بازی نکنی میدم به پسرخالت بازی کنه !

همه اینها یعنی چی؟

تو پدر منی، تو مادر منی منطقه امن منی اگه قرار باشه تو به من زخم بزنی من نسبت به عالم وحشت میگیرتم

و بخاطر همین اکثر تروماها و زخم های روانی اساسی را نزدیک ترین ها میزنند چون یک اعتماد مطلقی به این جریان خانوادگی وجود داره.

سهیل رضایی

( تاپیک رو قبلا زدم اما چون خیلی مهمه دوباره تکرارش کردم تا مادرهای بیشتری ببینن)

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

پسرم ۱۳ سالشه هنوز هم گاهی با ماساژ بیدارش میکنم . کوچیک هم بود ماساژ میدادم ماچش میکردم هیچ حرفی نمیزدم فقط کنارش دراز میکشیدم نوازش و بوس و بازی با موهاش . چنان با آرامش بیدار میشه که خدا میدونه . هیچ وعده ای هم بهش نمیدم فقط با کلی محبت و حس خوب از خواب بیدار میشه و باعث میشه بسیار خوش اخلاق باشه 

خوب الان به بچه مدرسه ای چی بگیم؟من به دخترم بگم پاشو برو مدرسه.خانوم حسین زاده(معلم ریاضیشه)منتظره؟😂مجبورم بگم عزیزم پاشو داره دیرت میشه.عصر میخوابی.دختر منو کلا با هر روشی بیدار کنی با یه من عسل نمیشه خوردش.کلا از ایناس که بداخلاق پامیشه هر قدر به شب نزدیک میشه خوش اخلاقتر و پر انرژی تر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم ۱۳ سالشه هنوز هم گاهی با ماساژ بیدارش میکنم . کوچیک هم بود ماساژ میدادم ماچش میکردم هیچ حرفی نم ...

چه کار قشنگی 

آفرین به شما 🌱

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
خوب الان به بچه مدرسه ای چی بگیم؟من به دخترم بگم پاشو برو مدرسه.خانوم حسین زاده(معلم ریاضیشه)منتظره؟ ...

در کل میگه موقع بیدار شدن نباید به بچه ها حس بد داد تا بیدار بشن 

اگه فکر کنیم خیلی راه ها هست که انجام بدیم 

مثلا دادن یه پاداش مثل خوردن یه صبحونه خوشمزه اول صبح

من خودم هنوز بعد 26 سال اون استرش بد اول صبح ها همراهم هست با اینکه دارم خیلی تلاش میکنم روی خودم کار کنم اما هنوزم با حس همون از دست دادنه از خواب بیدار میشم