2777
2789
عنوان

یخچال سفید بهتره یا سیلور؟؟؟

4524 بازدید | 253 پست

میخوام یخچال فریزر بخرم 

چه مارکی خوبه؟ 

مغازه دار گفت اسنوا دیگه مثل قبل خوب نیست 

مارک بِنِس از شرکت دیپوینت گفت خوبه که ۶۷ تومن قیمتشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سایدبایدسایدمیخوای بگیری سیلور خیلی خوبه،سفیدا عین یخچال پلاستیکی میمونن.

آره من اسنوا۲۷فوت گرفتم خییییییلی کوچیکه داخلش کاش حدقل۳۲فوت میگرفتم انقدرپشیمونم که

من دیپونت دارم مزخرف ترین مارکه واقعا هزینه الکیه من 70تومن گرفتم فقط ظاهر شیکی داره یکسال نیست گرفتم موتور یخچال سوخت صدای یخچال مثل تراکتوره و هر روز من زنگ میزنم نمایندگی واقعا محصول از نظر کیفیت زیر خط قرمزه . دزدی فقط از بالای دیوار مردم بالا رفتن نیست همین که به راحتی میان محصول بی کیفیتو اینقدر گرون به ملت میدازن دزدیه...

متاسفانه رهبری اومد جلوی کالای خارجی گرفت که ملت محصول ایرانی بگیرن ولی اول نیومد ببینه واقعا کیفیت محصول ایرانی حداقل استانداردای لازمه داره یا نه...الان داری نزدیک به یه محصول خارجی هزینه میکنی ولی حتی یکسال برات کارایی نداره

اگه سایدبایدسایدمیخوای بگیری سیلور خیلی خوبه،سفیدا عین یخچال پلاستیکی میمونن. آره من اسنوا۲۷فوت گرف ...

نه میخوام دوقلو بخرم 

اسنوا میگن مثل قدیم خوب نیست 

این مارمی مه گفتم میگن بردش کره ای هست

یعنی چی مثل یخچال پلاستیکی

دلیلتونو میگید؟  آخه میگن خیلی لک میشه

یه دستمال حوله ای نم دارسریع میکشی روش حل میشه دو دیقه هم طول نمیکشه  ولی سفیدا انگارپلاستیکی ان   البته بستگی ب دکوراسیونت هم داره ولی من لوازم برقی واتوپرسموسفیدگرفتم انقدددددرپشیمونم که .سیلورهم شیکتره هم زردی نمیگیره  ک اگه زردی بگیره کلاازچشم میافته انگارکهنه ی صدساله‌ست

من ماشین لباسشویی اسنوا هم داشتم خدا شاهده روز اول خراب بود شانس من گارانتیشو با کارتن انداختم حواسم نبود نزدیک به چندین سال به معنای واقعی زجر کشیدم تا دادم رفت محصولات ایرانی واقعا مزخرفه به معنای واقعی 

نه میخوام دوقلو بخرم  اسنوا میگن مثل قدیم خوب نیست  این مارمی مه گفتم میگن بردش کره ای ه ...

آره دوقلوواقعا بهتره خیلی جاداره آفرین 

نمیدونم دوقلوسفیدش خوبه مامانم داره خیلی راضی ایم.بستگی به سلیقه ت داره  درموردمارک من اطلاعی ندارم

یه دستمال حوله ای نم دارسریع میکشی روش حل میشه دو دیقه هم طول نمیکشه  ولی سفیدا انگارپلاستیکی ا ...

آره درسته یخچال خودم بعد ۱۲ سال زرد شده دیگه سفید نیست

من ماشین لباسشویی اسنوا هم داشتم خدا شاهده روز اول خراب بود شانس من گارانتیشو با کارتن انداختم حواسم ...

خب خارجیاشم گرونه نمیتونم بخرم

اسنوا میگن تا ۵ سال پیش خوب بود الان دیگه نه