2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز دائمی منظورت چیه؟؟  اگه منظورت روش های prp و هایفو و اینجور چیزاست به نظر من کار دکتر وا ...

نمیدونم .من اولین بارمه میخوام دکتر پوست برم.بعضیارو تو خیابون میبینیم مث پوست بچه هاس پوستشون میخوام اونطوری بشه پوستم.نمیخوام برم پیش یه دکتر ناشی بزنه افتضاح ترم کنه

نمیدونم .من اولین بارمه میخوام دکتر پوست برم.بعضیارو تو خیابون میبینیم مث پوست بچه هاس پوستشون میخوا ...

اولا که خیلی ها ژنتیکی پوستشون خوبه، پس پوست خودتو با بقیه مقایسه نکن و انتظار معجزه نداشته باش.  ولی میتونی در جهت بهتر شدن پوستت تلاش کنی، یعنی پوستت رو با قبل خودش مقایسه کن نه با دیگران.  با خود دکتر شوشتری میتونی مشاوره داشته باشی که بگه چه روش هایی نیاز داری. من پیشش یه بار ژل لب زدم، ولی کارای پوستیشم دیدم که عالیه مخصوصا prp 

وای اره بدنمم خال گوشتی داره متنففففرم ازشون

من روی صورتم دارم تازگی رو مخمن 

ولی دکتر خوب نمیشناسم

شما نمیشناسی؟

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

اولا که خیلی ها ژنتیکی پوستشون خوبه، پس پوست خودتو با بقیه مقایسه نکن و انتظار معجزه نداشته باش. &nb ...

خال صورت هم برمیدارن؟

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

اولا که خیلی ها ژنتیکی پوستشون خوبه، پس پوست خودتو با بقیه مقایسه نکن و انتظار معجزه نداشته باش. &nb ...

اخه بعضیاشون کاملا مشخصه که یه کاری انجام دادن رو پوستشون.prp تا چه مدت ماندگاری داره؟