2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز دائمی منظورت چیه؟؟  اگه منظورت روش های prp و هایفو و اینجور چیزاست به نظر من کار دکتر وا ...

نمیدونم .من اولین بارمه میخوام دکتر پوست برم.بعضیارو تو خیابون میبینیم مث پوست بچه هاس پوستشون میخوام اونطوری بشه پوستم.نمیخوام برم پیش یه دکتر ناشی بزنه افتضاح ترم کنه

نمیدونم .من اولین بارمه میخوام دکتر پوست برم.بعضیارو تو خیابون میبینیم مث پوست بچه هاس پوستشون میخوا ...

اولا که خیلی ها ژنتیکی پوستشون خوبه، پس پوست خودتو با بقیه مقایسه نکن و انتظار معجزه نداشته باش.  ولی میتونی در جهت بهتر شدن پوستت تلاش کنی، یعنی پوستت رو با قبل خودش مقایسه کن نه با دیگران.  با خود دکتر شوشتری میتونی مشاوره داشته باشی که بگه چه روش هایی نیاز داری. من پیشش یه بار ژل لب زدم، ولی کارای پوستیشم دیدم که عالیه مخصوصا prp 

وای اره بدنمم خال گوشتی داره متنففففرم ازشون

من روی صورتم دارم تازگی رو مخمن 

ولی دکتر خوب نمیشناسم

شما نمیشناسی؟

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

اولا که خیلی ها ژنتیکی پوستشون خوبه، پس پوست خودتو با بقیه مقایسه نکن و انتظار معجزه نداشته باش. &nb ...

خال صورت هم برمیدارن؟

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

اولا که خیلی ها ژنتیکی پوستشون خوبه، پس پوست خودتو با بقیه مقایسه نکن و انتظار معجزه نداشته باش. &nb ...

اخه بعضیاشون کاملا مشخصه که یه کاری انجام دادن رو پوستشون.prp تا چه مدت ماندگاری داره؟