2777
2789
عنوان

عفونت سوراخ گوش

74 بازدید | 10 پست

سلام خواهرم ۲۶ روز پایین گوشش رو یه سوراخ دیگه زده 

بعد حدودا از هفته ۲ گوشش عفونت کرد و ترشح چرکی میکنه مدام 

الکل و پماد چشمی (تتراسایکلین) هم میزنه و یکم بهبود پیدا کرده

اطراف گوشش  هم خشک و قرمز شده 

گوشواره طبیه رو در بیاره؟

می‌ترسیم سوراخ گوشش مشکل پیدا کنه 

تا چند روز باید گوشوار طبی تو گوشش باشه؟

بعد اینکه گوشواره رو دربیاریم طلا نندازیم اشکال نداره؟

من زادگاه کوروشم آزاده ایی پر شورشم 

من سوراخ کردم سه روز بعد در آوردم نخ انداختم بعد دو روز اونم دراوردم طلا انداختم 

همون گوشواره طبی باعث حساسیتش شده 

دربیاره تند تند با تتراسایکلین چرب کنه گوشش و طلا بندازه یا نخ تند تند بچرخونه

دربیاری چیزی نندازی کلا کیپ میشه تو دو روز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گوشم عفونت میکرد مجبور شدم گوشواره رو دربیارم، الان یک سال میگذره ولی طلاهم میزنم عفونت میکنه نمیدونم چرا اینجوری شده

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم،ولی میدونم بجای دندون ممکنه دل بشکنه،واسه همین میخندم و سکوت میکنم:)
من سوراخ کردم سه روز بعد در آوردم نخ انداختم بعد دو روز اونم دراوردم طلا انداختم  همون گوشواره ...

الان که عفونت داره نخ بندازه بهتره یا گوشواره 

گوشوار بندازه بدتر نمیشه؟

من زادگاه کوروشم آزاده ایی پر شورشم 
منم گوشم عفونت میکرد مجبور شدم گوشواره رو دربیارم، الان یک سال میگذره ولی طلاهم میزنم عفونت میکنه نم ...

منم اینجوری شدم.حتی دوباره هم رفتم سوراخ کردم ولی اونم چرک کرده.الانم چند ساله گوشواره نمیندازم ولی جاش سفته و هرازچند گاهی ترشح داره.نمیدونم چرا

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!