دوستان عزیز شما چقدر این حرف رو قبول ندارید که میگن اگر میخواید تو یه زمینه ای موفق بشید مثلا خواستگار داره میاد یا مثلا کار پیدا کردید تا زمانی که قطعی نشده به کسی نگید چونکه توی دهن. همه بیوفته انجام نمیشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم باور دارم به اینکه تو دهن نیوفته کارم. هر موقع هم کارم قطعی شد گفتم خواستگار و کار و بچه دار هم نشدم اگر بشم 4 ماه حامله بودم می گم. مثلا من دو تا سقط ذاشتم خوب اگر از اول گفتم همه می فهمبدن. دوست نداشتم بدونن سقط کردم و خوب شد که از اول نگفتم
نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐
نکه به کسی بگی به دهن بیفته قطعا انجام نمیشه از نظر من این عقیده غلطه،ولی اينو قبول دارم ک تا قطعی نشده به کسی نگی، چون اگ بگی ی وقت نمیشه اونوقت خودت خودتو به حرف انداختی اگرم شد ک هیچ