2777
2789

به نظر خودم نویسندگی خیلی پرستیژ داره

البته نویسندگی حرفه ای مولا نوشتن کتابهای پر فروش یا فیلمنامه های آنچنانی

دوست دارم نظر شمارم بدونم

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦

به عنوان شغل دوم عالیه

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه فکر کنی نویسندگی پرستیژ داره به نظرم مسخره ست نویسندگی یه استعداده و علاقه هم پشتش باشه میشی ...

وای توروخدا سریع فاز نصیحت نگیرید

همه اینایی که گفتی رو میدونم

فقط خواستم نظر بقیه رو در مورد وجهه ی شغلی و جایگاه اجتماعیش بدونم

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦
به عنوان شغل دوم عالیه

چرا شغل دوم؟ مثلا یک فیلمنامه نویس حرفه ای که درامدش میتونه خیلی خوب باشه

اگه ادم معروفی باشی اره خیلی میتونه از نظر اجتماعی واست خوب باشه

نویسندگی یه علاقس الان شما نویسنده هایه دیگه رو که زندگی نامشونو بخونی میبینی اکثرا بخاطره پول نمینوشتن و خیلیاشونم ناشناس بودن که این نشون میده پرستیژ و باید کلا از فکرت بیرون کنی

‏کاش زندگی از آخر به اول بود. پیر به دنیا می‌آمدیم. در رخداد یک عشق، جوان میشدیم. سپس کودکی معصوم میشدیم، و در نیمه شبی تاریک، با نوازش‌های مادر، آرام میمردیم …🌱🐾
نصیحت چیه؟ نظرمو گفتم

من نظرتون رو در مورد اون موضوع خاصی ک مدنظرم بود میخواستم ک اصلا بهش اشاره نکردین و فقط توصیه کردین چیکار کنم چیکار نکنم

اگه ادم معروفی باشی اره خیلی میتونه از نظر اجتماعی واست خوب باشه نویسندگی یه علاقس الان شما نویسنده ...

دنبال پرستیژ نیستم

فقط میخواستم نظر بقیه رو راجع به جایگاه اجتماعی نویسندگی بدونم ک هیچکس چیزی نگفت و همه مثل شما فقط تاکید کردن ک به دنبال پرستیژ نباش😐😐😂

ب خدا دنبالش نیستم فقط نظر میخواستم😂

بخاطر ابنکه باید سال ها تلاش کنی به درامد برسی تو اون سال ها باید راه درامدی داشته باشی  بنظر ...

مرسی عزیزم

دنبال پرستیژ نیستم فقط میخواستم نظر بقیه رو راجع به جایگاه اجتماعی نویسندگی بدونم ک هیچکس چیزی نگفت ...

شرمنده من فکر کردم میخوای کار نویسندگی رو شروع کنی و رو این مسئله حساسی

‏کاش زندگی از آخر به اول بود. پیر به دنیا می‌آمدیم. در رخداد یک عشق، جوان میشدیم. سپس کودکی معصوم میشدیم، و در نیمه شبی تاریک، با نوازش‌های مادر، آرام میمردیم …🌱🐾
شرمنده من فکر کردم میخوای کار نویسندگی رو شروع کنی و رو این مسئله حساسی

دشمنت شرمنده عزیزم

نه اصلا اونطوری نیست فقط برام سوال شد