2777
2789
عنوان

برای تولد همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 30 پست

مثلا از ظهر بزنید بیرون بهش بگو امروزمو میخام به تو اختصاص بدم ظهر ببرش ساندویچ کثیف  عصر ببرش کافی شاپ شام ببرش یه رستوران خوب

البته این نظر منه و من شرایط زندگی و علایق شما و همسرتونو نمیدونم فقط نظرمو گفتم

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کادو جی پیشنهاد میدین 

یه دستبند های چرمی اومده روش طلا داره،این خوبه

یه ست های مشروب خوری هست جای مشروبه با ۶تا پیک اگه اهلشه اون خوبه من امسال میخام واسه همسرم بگیرم

انگشتر نقره خوبه،همسرم چاق شده حلقش اندازش نبود براش نقره گرفتم خوشش اومد

کمر بند و کفش و کیف چرم خیلیییییی شیکه

البته نیاز سنجی کن ببین شوهرت چی نیاز داره و چی علاقه داره اینجوری بیشتر خوشحال میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه دستبند های چرمی اومده روش طلا داره،این خوبه یه ست های مشروب خوری هست جای مشروبه با ۶تا پیک اگه ا ...

آخه همه چب گرفتم 

اهل مشروب هم نیس طلا هم گرفتم تکراری هس

چیزیم ب فکرمم نمیریه ک نیاز داشته باشه

همه چی گرفتم کفش کیف کمربند هر مناسبت یه چیزی گرفتم الان مخم دیگ نمیکشه چی نداره 

شوهرمن همش میگه تو واسه تولدم بهم پول بده آخه همش میرم براش لباس میخرم یا کوچیکه یا بزرگ😄حالا شمام ببین پول ب دردش میخوره یا نه

کادوی تکراریم بگیری اشکالی نداره ک استفاده میکنه دگ

آخه همه چب گرفتم  اهل مشروب هم نیس طلا هم گرفتم تکراری هس چیزیم ب فکرمم نمیریه ک نیاز داشته ب ...

سرچ کن کلی چیز میز میاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودتم زیاد اذیت نکن که چی بگیرم تکراری نباشه اقایون مثل خانما نیستن که بشه تنوع براشون به خرج داد کادوهای محدودی میشه برای اقایون گرفت

کلا کادو خریدن برای خانما راحت تره تا اقایون

1
5
10
15
20
25
30
35
40