الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب ببین اینا واس سوختگی کوچیک خوبه در حد انگشت و روی دست . این بنده خدا کل بدنشه .مایع ک مواد شیمیا ...
جلوی چشمم یه کتری آب داغ از روی اجاق گاز ریخت رو جاریم همسایشونم اونجا بود در جا آورد مایع ظرفشویی ریخت رو دوتا پاهاش که سوخته بودن بخدا ده دقیقه بعد میگفت میخندید جاریم فرداش زنگ زدم گفت اصلا تاول هم نزده
دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭
عزیز دل همین الان برو تاپیکمنو بخون امشب عجب شبی،شده منم جفت دستام امشب با شیر جوش سوخت الان خیلی بهتره اگر میتونی از داروخانه شبانه روزی سریع بفرست کرم یا پماد فلوئوسینولونو برات بگیرن دو تا حداقل بخر خیلی سریع اثر میکنه هم قرمزی و هم سوزشو ازبین میبره من نیم ساعت پیش سوختم الان بهترم قرمزی دستام تقریبا دیگه محو شده سوزشم خیلی دیگه الان کمه