2777
2789
عنوان

سوختگی با زودپز😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 124 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کمکت کنه،من قبلا شیره برنج ریخت رو پام وحشتناک درد میکرد گذاشتمش داخل قابلمه ماست وهمزمان یخ ریخ ...

تورو خدا سر خود برای دیگران نسخه ای که برای خودتون استفاده کردید،نپیچید این خانوم اگه سوختگیش عمیق باشه با این روش‌هایی که بهش میدید داغون میشه

یخ نداشتیم فقط اب میریختم روش

واس سوختگی اب خوب نی .همیشه تو یخچالت آرد نگه دار ب محض سوختگی ارد بریز روش من خیلی تعریفش شنیدم

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

دوستان مایع ظرفشویی واسه سوختگی عالیه انشاءالله که هیج وقت واستون پیش نیاد ولی هروقت دچار سوختگی با آب داغ و روغن و... شدین مایع بزنین تاول نمیزنه زود هم خوب میشه

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

اره بهم گفت فردا واسه تعویضش بیا

حتما برو پیش دکترتا سوختگیت رو ببینه و متناسب با عمق سوختگیت بهت دارو وپماد بده  احتمالأ آنتی بیوتیک هم بهت بدن ،چون زخمت اگه عمیق باشه باید دارو هم درکنار پانسمان ودیگر مراقبت‌ها باید استفاده کنی،برات آرزوی سلامتی دارم 

دوستان مایع ظرفشویی واسه سوختگی عالیه انشاءالله که هیج وقت واستون پیش نیاد ولی هروقت دچار سوختگی با ...

خوب ببین اینا واس سوختگی کوچیک خوبه در حد انگشت و روی دست . این بنده خدا کل بدنشه .مایع ک مواد شیمیایی داخلشه . کی گفته خوبه؟ 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن