الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا کمکت کنه،من قبلا شیره برنج ریخت رو پام وحشتناک درد میکرد گذاشتمش داخل قابلمه ماست وهمزمان یخ ریختم روش ....نه تاول زن نه جاش موند نه رفتم دکتر ...هر جایت درد میگیره یخ بزار
دوستان مایع ظرفشویی واسه سوختگی عالیه انشاءالله که هیج وقت واستون پیش نیاد ولی هروقت دچار سوختگی با آب داغ و روغن و... شدین مایع بزنین تاول نمیزنه زود هم خوب میشه
دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭
حتما برو پیش دکترتا سوختگیت رو ببینه و متناسب با عمق سوختگیت بهت دارو وپماد بده احتمالأ آنتی بیوتیک هم بهت بدن ،چون زخمت اگه عمیق باشه باید دارو هم درکنار پانسمان ودیگر مراقبتها باید استفاده کنی،برات آرزوی سلامتی دارم