2777
2789
عنوان

سوختگی با زودپز😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 124 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوختگی باید دوره ش بگذره 

یاد خودم افتادم ۷ سالم بود ی کتری اب جوش ریخت رو سرم ‌.اون موقع حموم خونه نداشتیم منو روزی یکبار  میبردن حموم عمومی مامانم پانسمانارو محکم جدا میکرد. بعد یه لیف پاارچه ای داشت روش گلدوزی داشت با اون قسمت گلدوزی منو لیف میکشید .بعد همونطور لخت تو  پتو منو میبردن درمانگاه واس پانسمان . ولی همون لیف محکم کشیدنا کار خودشو کرد جاش نموند 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

الهی واقعا سخته. پماد «کالامین د» همیشه داشته باش برای سوختگی خوبه. اولش میسوزونه ولی نمیذاره تاول بشه. الانم عسل طبیعی داشته باسی خوبه. منتها باید تاول رو بترکونی بعد عسل بزنی.

من خواهرم کوچیکبود با ابجوش داد کل پاهاش سوخت . اول پانسمان میکنن بعد تاول میزنه باید بری دکتر هر هفته تا تاول ها و پاره کنن و بعد دوباره پانسمان میکنن . بعد که دیگه تاول زدن هاش تموم شد حالا خودت تو خونه یه سری کرم مثل الفا اینا میزنی که هم دردش کمتر بشه هم جاش نمونه

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

دکتر نرو که اذیتت میکنن جاش بدجور میمونه  زرده تخممرغ ده تا بردار سرخ کن تا سیاه بشه و روغنش د ...

آره واس منم سوخته بود از زرده تخم مرغ محلی روغنشو گرفتن زدن خیلی خوبه

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن