2777
2789

برده بودمش چکاب اینو گفت براش ازمایش نوشت ازمایش دادیم همه چه سالم بود خیلی نگرانم قبلا چند بار برده بودم دکتر هیچکدوم اینجوری نگفته بودن این گفت راستی خودم گوش کنم میتونم متوجه بشم یا با گوشی شنیده میشه خیلی نگرانم ار ترسم نمیتونم دکتر ببرمش در این حد

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بچه بودم داشتم 

تو زمان جنینی یه سوراخ ریزی بین دهلیز و بطن هست که تو نوزادی بسته میشه ولی برای بعضیا بسته نمیشه و باعث صدای اضافه قلب میشه ولی به مرور بعدا تو بزرگسالی اوکی میشه

ولی برای اینکه خیالت راحت بشه ببر اکو و نوار قلب بگیرن ازش

عزیزم پیش یک متخصص قلب اطفال ببرین ایشالله که چیز مهمی نیست، بله سوفل های قلبی با استتسکوپ (گوشی طبی) شنیده میشن ولی تشخیصش کار پزشکه کسی که تخصص نداره متوجه نمیشه یا به عبارتی نمیشنوه

دکترا و حرفاشون خودشون عامل مریضی ان واقعن

برو پیش دکتری ک معتمده و حرفش رو قبول دارن بقیه...همشم بخاطر نگرانیت دکتر نرو تبدیل میشه به وسواس..اگه واقعا چیزی نبوده ک نیس حتما

منم از وقتی ب دنیا اومدم یه غده تو سرم داشتم و دارم تا الان ک ۱۸ سالمه ول هیچوقت براش نرفتم دکتری جایی...چون میدونم چیزی سرشون نمیشه و فقط نگران ترت میکنن 

🎀🌸🍓🌱

عزیزم ناخودآگاه تایپیکت دیدم دنبال جواب سوالم تو تایپیکا بودم اخع ژل لبم عفونت کرده فک کنم...

خواستم بگم منم اینو دکتر اطفال گفت بهم و منو فرستاد پیش دکتر قلب کودکان خوب شهرمون با اکو و.... ب من گفتن یه لکه خون رو قلبشه و یه سوراخ کوچیک داره دارو دادن خوب شد خداروشکر...

یجا دیگه ببرش اکو بده شاید دستگاهش مشکل داشته

اکو نکرد با گوشیش قلبشو گوش داد

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

دکتر به منم گفت 😕بردم اکو چیزی نبود .

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
عزیزم ناخودآگاه تایپیکت دیدم دنبال جواب سوالم تو تایپیکا بودم اخع ژل لبم عفونت کرده فک کنم... خواست ...

خداروشکر که خوب شدن بچتون اینقدر نگرانم از استرس نمیتونم دکتر ببرمش

دختر منم بخاطر اینکه همش میگف قلبم درد میکنه بردیمش دکتر صدای اضافی داره قلبش که خیلی ها دارن چیز مهمی نیس فقط یه اکو بده خیالت راحت....درد قلب دخترم بخاطر رفلکس معده بود....ازمایش چی دادی....بایداکو و نوار قلب انجام بدی...و

دکتر به منم گفت 😕بردم اکو چیزی نبود .

به خودتون یا بچتون چند سالش بود

به خودتون یا بچتون چند سالش بود

به دخترم. نوزاد بود . چندروزه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾