2777
2789
عنوان

چرا نسبت ب همه چیز خنثی شدم

283 بازدید | 9 پست

انرژی واکنش نشون دادن ندارم

یه حالت خسته

قبلا یکی یه چیز میگفت به ۷قسمت مساوی تبدیلش میکردم

الان میان هرتوهینی میکنن و من فقط نگاه میکنم

وفقط دلم میخواد ک زودتر بره تا ارامش داشته باشم

بعدشم فقط قهر ک نباشه 

قبلا تمام امور زندگی دست من بود 

الان ول کردم

کلا دیگه ب چیزی کاری ندارم

یه ادم اروم و بیخود شدم

حتی نای اینکا دهنمو باز کنم برای تنش و اعصاب خوردی هم نمونده دیگه

و من واقعا از این بابت ناراضی ام

میخوام برگردم ب تنظیمات کارخانه

همون موقع ک سرم درد میکرد واسه هیجان

اونموقع ک هیچکس نمیتونست بهم چیزی بگه و از ترس مراقب رفتارشون بودن

احساس میکنم افسرده شدم

اخه اینهمه خنثی بودن عادی نیست

این همه بیخیالی

فکرمیکردم فقط خودم اینطوریم 

منم همینطوریم انگاری که فقط برای نفس کشیدن انرژی داشته باشم، انگار نمیتونم دهنمو باز کنم برای حرف زدن یا بخوام جواب بقیه رو بدم چه برسه به دعوا و جر بحث

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرمیکردم فقط خودم اینطوریم  منم همینطوریم انگاری که فقط برای نفس کشیدن انرژی داشته باشم، انگا ...

دقیقا همینطوریه

یا بخاطربالا رفتن سن هست

اون شور وهیجان ۱۶و۱۷سالگیمو میخوان

از این حالت مریض گونه و کسل بودن بدم میاد

خواهرمن اینجور شد یعنی راهی که خودش انتخاب کرد تا از جنگ اعصاب دوربمونه وراحت بشه به من یه روز این روشو گفت من امتحان کردم واقعا خوبه طرف که میفهمه برات مهم نیست حرفاش انقدر میسوزه بدون اینکه ما حرص بخوریم 

نمیدونم شما چندسالتونه ولی من وشماها حتما یک نفر ادم عصبی بحث وجدل کن تو زندگینون داشتیم که تا استخون ما جدلهاش زخم زده وما دیگه نای بحث نداریم وبازنشست شدیم وراحت شدیم