2777
2789
عنوان

روحِ خداوند

65 بازدید | 6 پست

روح خداوند بر من است، زیرا مرا مسح کرده تا فقیران را بشارت دهم و مرا فرستاده تا رهایی را به اسیران و بینایی را به نابینایان اعلام کنم، و ستمدیدگان را

رهایی بخشم

لوقا ۱۸:۴

.

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با منت و خاری پی شبنم نمیگردم.💙

چ قشنگ

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما به همه پیامبران ایمان داریم 

اگر مسیحیان هم به آخرین دین و پیامبر ایمان داشته باشند ،در واقع دین خودشون رو تکامل بخشیدند ..

چون نام احمد که حضرت محمد مصطفی ص هست رو حضرت عیسی ع بعد خودشان بشارت دادند ...

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

چقدر خوب بود که انسانها به اعتقادات هم کاری نداشتن وهمدیگرو قضاوت نمیکردن وهرکسی نمی گفت اعتقاد من بهتره . اینطوری دنیا جای قشنگتری بود

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
ما به همه پیامبران ایمان داریم  اگر مسیحیان هم به آخرین دین و پیامبر ایمان داشته باشند ،در واق ...

اره واقعا .. پس چرا وقتی حتا دین شیعه سنی باهم فرق نمیکنه تا اینجا حرفی بزنی گزارش میزنن و پاک میکنن

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..