رل سابقم تو افق کوروش صندوق دار بود حدود سه هفته پیش که یه شب دوتایی رفتیم پیتزا بخوریم که بهم گفت که یه چیز ارزون و قیمت پایین سفارش بده و بهش گفتم چرا گفت که هنوز حقوقمو ندادن و ماشینم هم یکم مشکل داره پول باید پس انداز کنم برا تعمیرش منم برام مایه ننگ شد باهاش دعوا کردم بهش گفتم بی عرضه اونم چیزی نگفت و باهاش کات کردم. سه هفته گذشت که اصلا خیلی کم به اون فرک میکردم که دیشب دختر عمم حالش بد شده بود و باهاش رفتم بیمارستان . بهم گفتن که برو داروخونه ای که تو بیمارستان هست درخواست دارو هاش رو دادیم برو سرم و آمپول هاش رو بیار وقتی رفتم داروخونه شلوغ بود صبر کردم خلوت بشه که از پشت شیشه اکسم رو دیدم اومده تو داروخونه کار میکنه و وقتی منو دید ریکشن عجیبی هم نشون نداد که صدا زد که داروهای همراه بیمار شریفی امادس وقتی دارو هارو گرفتم احساس پشیمونی داشتم که بهش بد و بیراه گفتم . بعد ها فهمیدم که اکسم اونجا سر شیفت هست و در زمان نبود دکتر همه کار ها زیر نظر اونه و به دستور اون انجام میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرم آداما یکجای خود واقعیشون رو نشون میدن اینجوری بگیم بهتره ☺️
نه حالا نمیشه با به اشتباه رو آدما خط زد که، آدم بدی بود که نه وجدان داشت که عذاب وجدان بگیره نه براش مهم بود،انقدری درگیرش کرده که اومده راجبش حرف بزنه سبک شه،هیچکدوم ما هم بی عیب نیستیم و تو جایگاهی نیستیم بقیرو قضاوت کنیم .
کاربری دو نفره ی من و دخترخالم . پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
در خانواده های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
تفاوت بین بیز و بو گور نقد د.. بیز طرفی ملاحظه الیریخ ک ضرر ویرمیاخ بیدا اوشاخلیخ الیر
ساغول سیزی
ترجمه ترکی حرف خواهرمون :ما طرف مقابل رو درک میکنم که ضرر نکنیم ، تا بچگی کنیم (تا حدودی درست ترجمه کردم 😅)
ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود میگوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)