2777
2789
عنوان

از کاری که با اکسم کردم پشیمونم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 38 پست
چه عجیب بود دوستانتون  واقعا عالی بود ولی کاش در حقش این کارو نمی‌کردی ، ورا قانع به چیز کم ن ...

الان خیلی پشیمونم که با خودم میگم کاش کارد میخورد شکمم کوفت میکردم با یه نون پنیر هم سیر میشه ادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم آداما یکجای خود واقعیشون رو نشون میدن  اینجوری بگیم بهتره ☺️

نه حالا نمیشه با به اشتباه رو آدما خط زد که، آدم بدی بود که نه وجدان داشت که عذاب وجدان بگیره نه براش مهم بود،انقدری درگیرش کرده که اومده راجبش حرف بزنه سبک شه،هیچکدوم ما هم بی عیب نیستیم و تو جایگاهی نیستیم بقیرو قضاوت کنیم .

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

والا ما نفهمیدیم. شوهر داری 

اکس داری

داستان چیه. 

من که یه کلمه باور نکردم شرمنده

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
هع والا  منیم آبجیم اوز قزل لارین چی  بابام آلمیشدی بیلسینع وردی نامزدینع یغدلار ماشین آل ...

احسنت باجیوا ک بوجور وسایل دن اوره گوپالدیر تا بیدا مهم هدف ک زندگی متشرک آقایسناندی قشح گاباغا گدسین و بر بله درکی وار.آلاه خوشبخت السین بیللرین

فکر الیرم قصدی فقط دلخوشلیخدی 

انتهـای هـر اوجـی نشسـتن اسـت..!
تفاوت بین بیز و بو گور نقد د.. بیز طرفی ملاحظه الیریخ ک ضرر ویرمیاخ بیدا اوشاخلیخ الیر

ساغول سیزی

ترجمه ترکی حرف خواهرمون :ما طرف مقابل رو درک میکنم که ضرر نکنیم ، تا بچگی کنیم (تا حدودی درست ترجمه کردم 😅)

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)