2777
2789
عنوان

یعنی به دوستم تبریک ازدواج بگم؟

410 بازدید | 23 پست

سلام من یه دوست صمیمی داشتم که از کلاس اول باهم رفیق بودیم و خیلی صمیمی بودیم من خونشون میرفتم اون میومد مامان باباهامون همو میشناختن حتا تو مدرسه هر سال باهم بودیم بیرون رفتنامون باهم بود صبح تا شب چت میکردیم زمان کنکورمون باهم هر روز کتابخونه درس میخوندیم

یعنی رسما همدیگه رو خواهر صدا میزدیم

اما از بعد کنکور چون دانشگاهمون جدا شد یکم ارتباطمون ضعیف تر از قبل شده دیگه با وجود مشغله و اینا خیلی کم تر میشد صحبت کنیم یا هر شیش ماه یه کافه بیرون میرفتیم

اما من تقریبا هر دو هفته پیام میدادم زنگ میزدم حالشو میپرسیدم اما اون واقعا انگار دیگه منو یادش رفته حتا یه زنگم نمیزد

یا گاهی من زنگ میزدم جواب نمیداد و دیگه هم بعدا زنگ نمیزد یا یه پیام خالی هم نمیداد

اینا خلاصه بود که بفهمید قضیه چیه الان ادامشو میگم

بعد بچه ها این رفیقم خیلی همه چیزشو پنهان میکنه ازم خیلیی مثلا میرفت کلاس رانندگی بعد من میگفتم چخبر رفتی میگفت نرفتم

بعد یهو میاد میگه گواهی نامه گرفتم

یا رفت کلاس ارایشگری بعد همزمان به من میگفت نه بیکارم هر روز خبری نیست بعد گفتم خب کلاسی چیزی برو میگفت نه ارایشگری به درد نمیخوره و ...

بعد یهو دیدم پیج زده برای ارایشگاه

من انتطار ندارم همه چیز زندگیشو کامل برام بگه ولی واقعا دلم میشکنه این کاراشو میبینم چون ما خیلی صمیمی بودیم و همه چیزمونو باهم حرف میزدیم

نمیدونم حس میکنه من بهش حسودی میکنم؟ من واقعاااا هسچوقت هیچ رفتار بدی نداشتم باهاش یا حسودی نکردم اتفاقا همیشه تشویش میکنم میگم موفق باشی عزیزم اره حتما برو ادامه بده 

من خیچ مشکلی باهاش ندارم نمیدونم چرا اینکارو میکنه

حالا ما اخریا مثلا یه ماه پیش باهم حرف میزدیم ازم پرسید ازدواج نکردی خاستگار نداری؟ گفتم نه ازدواج میخام چیکار فلن زوده و ..

بعد گفت وای اره منم فکر میکنم برام جادو شده اصلا خواستگار ندارم و ...

بعد گفتم با کسی اشنا نشدی دوستپسری چیزی گفت نه اصلا تنهام خودم و ... کلا هیچی نگفت

بعد الان یهو دیدم استوری گزاشته از مراسم بله برون و عقد و ایناش نوشته مرسی اومدی به زندگیم و عکس شوهرشو و حلقه هاشونو گزاشته

من واقعااا خیلی شکه شدم فکر کردم برا جرعت حقیقته😐 

اخه هیچیی تا همون قبلش بهم نگفته بود 

اخه بچه ها ما خیلیی رفیقای صمیمی بودیم و ازدواج به این مهمییی قطعا چند ماهی در حال اشنایی بکدن و هیچی نگفت

من خیلی ناراحت شدم واقعا مگه فکر میکنه من واقعا بهش حسادت میکنم؟

از حرفاش بیشتر ناراحتم اخه خودش تو صحبتا میگه وای من رفیقی بهتر از تو ندارم مثل خواهرم میمونی دلم میخاد ایندمون باهم باشه بریم خونه هم شوهرامون دوست باشن و ...

از طرفی رفتارش این مدلیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریپلای استوریشو بسته بود 

حالا به نظرتون من برم پیویش بهش تبریک بگم و اظهار خوشحالی و دعای خوشبختی بکنم؟

یا فقط لایک کنم برم 

اخه میدونم اگر لایک کنم و چیزی نگم هم بعدا میخاد بگه وای حتما از حسادتت که من شوهر کردم و موفق شدم بهم تبریک نگفتی

از طرفی میگم شاید با این رفتاراش میخاد یگه که از من خوشش نمیاد و من بیشتر اویزیونش نباشم

خانما به نطرتون چیکار کنم ؟

تبریک بگم؟ چی بگم ؟

به نطرتون از اینکه بهم چیزی نگفته بهش گلگی کنم؟

من بودم بهش تبریک میگفتم

ومیگفتم فکر کردی ازخوشبختیت وموفقیتت ناراحت میشم که همه چی روپنهانکردی .خوشبختی وموفقیتت باعث شادی منه.ولی دیگه دوستی وجود نداره

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
من بودم بهش تبریک میگفتم ومیگفتم فکر کردی ازخوشبختیت وموفقیتت ناراحت میشم که همه چی روپنهانکردی .خو ...

خیلی ممنونم عزیزم از راهنماییت

خودمم تو فکرم بود دیگه رفاقتمو باهاش تموم کنم و حتا اگر برای عروسیش دعوتم کرد نرم (هرچند بعید میدونمم دعوت کنه و حرفاییش که قبلا میگفت که وای باید کنارم باشی ساقدوشم باشی چرت و پرت و بود) بزار هرچی دلش میخاد فکر کنه 

اما تبریکو نمیدونستم بگم یا نه

به نظرم تبریک نگو اگرم بعدا گلگی کرد بگو تو که همه کارات سکرته گفتم اگه چیزی بگم شاید ناراحت شی کس ...

اینم نظر خوبی بود🤔 ممنون

به نظرت بهش راجب این پنهان کاریش یا اینکه از دستش دلخورم چیزی نگم؟

اینم نظر خوبی بود🤔 ممنون به نظرت بهش راجب این پنهان کاریش یا اینکه از دستش دلخورم چیزی نگم؟

نه ااااصلا

یه جوری برخورد کن که اصلا و ابدا برات مهم نیست

در این حد که حتی به کارای مسخرش فکرم نمیکنی 

چه برسه اعتراض

خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜
نه ااااصلا یه جوری برخورد کن که اصلا و ابدا برات مهم نیست در این حد که حتی به کارای مسخرش فکرم نمی ...

چشم

خیلی ممنونم از کمکتت🧡

واقعا نمیدونم چرا اینطوری میکنه مگه ازدواج هم حسودی داره؟ من که خودم گفتم فلن قصد ازدواج ندارم و خووشم میدونه خاستگارمو رد کردم

اصلا چرا باید حسادت کنم اخه اندازه خواهرم براش ذوق و خوشحالی دارم 

سلام ببخشید میشه درخواست دویتیمو قبول کنین؟در مورد آبی شدن لباس زی..ر کمک میخواستم

سلام عزیزم چه کمکی اخه؟ من خودمم نفهمیدم علتش چی بود

ففط با وایتکس سفید کردم و بعد قشنگگ یه ربع اتوکشی کردم

و دیگه تموم شد

همه لباس زیر هامو همین کار کردم