2777
2789
عنوان

بخشیدن

46 بازدید | 7 پست

توی هیچ برهه‌ای از زندگیم، آدمِ بخشیدن‌های زیاد و تحمل کردن‌هایِ بی‌جا و موندن‌هایِ بی‌مورد نبودم.

بخشیدن‌ِ زیاد از یه جایی باعث میشه آدم‌ها به خودشون اجازه‌ی انجام هر کاری رو بدن.

تحمل‌کردن‌هایِ بی‌جا باعث میشه آدم‌ها هر رفتاری جلوت داشته باشن.

موندن‌هایِ بی‌دلیل باعث میشه بعد مدت‌ها بودنت عادی بشه.

برایِ حفظ ارزش و احترامت، الکی نبخش، تحمل نکن، نمون.

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .

بخشش فقط اونجاش خوبه که قلب خودتو خالی کنی اما بعد اون دیگه سیاست ضربه نخوردن از طرف رو باید یاد بگیری 

مثلا جلو یه نفر وایسادی و اون تو رو با سنگ زد.میبخشی اونو و باهاش مهربون میشی که هی ناراحت نباشی چرا به من سنگ زد  اما بعد اون دیگه میدونی به فلان ادم نباید نزدیک بشی و اگر دستش رفت سمت سنگ جا خالی بدی 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

همه این اتفاقات ک گفتی برا این رخ میده چون ما مهارت کافی در اون زمینه رو  نداشتیم و باید تو اون زمینه سیاست لازمشو یاد بگیریم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخشش فقط اونجاش خوبه که قلب خودتو خالی کنی اما بعد اون دیگه سیاست ضربه نخوردن از طرف رو باید یاد بگی ...

اگه برای خودت ارزش قائل باشی از ضربه زدنش با سنگ چشم پوشی نمیکنی . میدونی شاید تو ببخشی و یادت بره ولی اون درده اون زخمی ک با سنگ رو بدنت میوفته هیچ وقت نمیره و جاش میمونه . بخشیدن خوبه ولی وقتی دیگه اعتمادی نیست وقتی نگرانی ک دستش بره سمت سنگ موندن جایز نیست . اینجوری دم دستی واقعه میشی کسی که با تمام شرایط میسازه

همه این اتفاقات ک گفتی برا این رخ میده چون ما مهارت کافی در اون زمینه رو  نداشتیم و باید تو اون ...

دقیقا ما هیچ وقت همیشه نیمتونیم با سیاست رفتار کنیم گاهی برای بعضی زمان ها با بعضی ادم ها با سیاست رفتار میکنی ولی ی سری ادما هستن که بجای عقل با دلت باهاشون حرف میزنی پس نیمتونی سیاست لازم رو داشته باشی 

اگه برای خودت ارزش قائل باشی از ضربه زدنش با سنگ چشم پوشی نمیکنی . میدونی شاید تو ببخشی و یادت بره و ...

اره راست میگی 

اما با هر سنگیم نمیشه بریم .چون ممکنه ما اشتباه برداشت کرده باشیم 

اینطور باید یه دیوار بکشیم دور خودمون و در تنهایی توش زندگی کنیم 

اما میتونیم سنگها رو بگیریم بزاریم زیر پامون بالاتر بریم تا سنگ های طرف بهمون نرسه 

یا اینکه وقتی سنگ خوردیم درعوض یه گل پرتاب کنیم سمت طرف و اونو از کرده خودش پشیمون کنیم و دفعه بعد هم اون شاید گل پرتاب کنه .با مادرشوهرم همچین کاری کردم .هنوز جای سنگ درد میکنه اما دیگه عادت کردیم باهم خوب باشیم راهشو هردومون یاد گرفتیم 

دقیقا ما هیچ وقت همیشه نیمتونیم با سیاست رفتار کنیم گاهی برای بعضی زمان ها با بعضی ادم ها با سیاست ر ...

دیگه ادما رو باید طبقه بندی کنیم این طبیعیه با بعضی ها نمیشه بسازیم بنابراین دوری و دوستی رو انتخاب میکنیم 

اره راست میگی  اما با هر سنگیم نمیشه بریم .چون ممکنه ما اشتباه برداشت کرده باشیم  اینطور ...

سنگ داریم تا سنگ اگه تو اشتباه برداشت کردی پس خودت واسه خودت درد خریدی . 

ولی گاهی وقتا تنهایی و پیله دورت خیلی بهتره از اپمای اشتباه مکان های اشتباه و حرف های اشتباه . گاهی از پیش اپما بودن بیشتر از تنهایی ضربه می‌خوری . ادم انتظار ضربه خوردن از خودشو داره ولی از کسی که بهش ارزش داده رو نه . 

ایده خوبیه ولی باید بدونیم همیشه جواب گو نیست همیشه قرار نیست جواب گل ما گل باشه شاید ی سنگ بزرگ تر بود . درواقع همیشه نمیشه با محبت و عشق همه چیزو حل کرده گاهی باید رفت و ادما رو به حال خودشون رها کرد