2777
2789

سلام عزیزان 

من باردارم  و قبل از اینکه جنسیت بچمون معلوم بشه با شوهرم تصمیم گرفتیم اگه پسر باشه اسمشو بذاریم شاهان ‌و از روزی که فهمیدیم پسره تصمیممون قطعی شد بعد امروز فهمیدم پسر عمم بچش بدنیا اومده و میخوان بذارنش شاهان مامانم و خواهرم خیلی ناراحت شدن خودمم کمی ناراحت شدم چون تو فامیل کسی اسمش شاهان نبود همسرم میگه اگه اونا بذارن شاهان ما تغییرش میدیم اسمشو اما من شاهانو  دوست دارم کلی با اسم شاهان صداش زدم نمیدونم چیکار کنم البته ما شاید سالی یه بار اونارو ببینیم ما یه شهر دیگه زندگی می‌کنیم اما خب کاش نذارن 

شما باشید اسمی که دوست دارین رو تغییر میدین ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من همون اسم رو میزارم 

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌

تغییر نمی دم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

تو شناسنامه یه چیز دیگه بزارین خودتون شاهان صداش کنین

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

شاهان زیاد تو دهن نمیچرخه عزیز، اسمای شیک تریم هست. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم