2777
2789
عنوان

خانومایک لحظه بیاین🥲واجبع

169 بازدید | 28 پست

من سه رورپیش امپول پرژسترون دوتازدم عب نداره ویتاگنوس بگیرم ومصرف کنم؟؟ دوماهه پریودنشدم تنبلی تخمدان خفیف دارم اگه میدونین کمکم کنین🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضررنداره ویتاگنوس چون امپول زدم میگم 🥲دوماهه نشدم حسم میگه دیگ نمیشی😭

منم دوماه ونیمه که نشدم امپول هم زدم نشدم 

الاندارم ال دی میخوره یه هفته دیگه تموم میشه نمیدونمپریود بشم یانه

ویتاگنوس برای تنبلی خوبه ؟ چطور باید مصرف کرد؟

توی نت توشته برای تنبلی خیلی خوبع چهل قطره صب نین ساعت قبل صبحانه ناشتاشبم قبل خاب من نخوردم تاهالا اینارم از نت خوندم چون امپول زدم میخاسم ببینم میشع اینم بخورم خیلیاراضی بودن

منم دوماه ونیمه که نشدم امپول هم زدم نشدم  الاندارم ال دی میخوره یه هفته دیگه تموم میشه نمیدون ...

بمن گفت ک یک هفته دیگ میشی بعدشروع  کن ال دی بخورسه بسته داده واسه سه ماه گف حتماورزش کن و رژیم دادمنم از14بهمن نشدم شنبه هفته ی ایندع بایدبشم اگ نشم چکارکنم خسته شدم

توی نت توشته برای تنبلی خیلی خوبع چهل قطره صب نین ساعت قبل صبحانه ناشتاشبم قبل خاب من نخوردم تاهالا ...

من قرصش رو پارسال دکتر بهم داد نمیدونم برا چی بود اون موقع هنوز سونو نرفته بودم برای تنبلی

بمن گفت ک یک هفته دیگ میشی بعدشروع  کن ال دی بخورسه بسته داده واسه سه ماه گف حتماورزش کن و رژیم ...

من دوتا امپول زدم بعد یه هفته نشدم باز دوباره دوتا دیگه زدم و دکتر دو بسته ال دی و متفورمین داد گفت بخور ولی الان دارم فک میکنم من باید بازم صبر میکردم وقتی امپول دوم رو زدم چون ال دی بخوری پریود نمیشی 😐

منم از۲۰بهمن نشدم اعصابم خرده همش ...

چند کیلویی؟من اضافه وزن ندارم ودوست ندارم لاغر بشم 😢

من دوتا امپول زدم بعد یه هفته نشدم باز دوباره دوتا دیگه زدم و دکتر دو بسته ال دی و متفورمین داد گفت ...

مگه جدیدالاغرترشدم میخام برم باشگابرای تنبلی تخمدان شش هف ماه پیش ک ک میرفتم باشگاخیلی منظم بودپری هام الان 61کیلوم باقد166کمبودوزن داررم منم توپردوست دارم ولی استعدادچاقی ندارم اصلاال دی ووقتی گف پریودشدی بخورمنم فک نمیکنم بشم گفتم ویتاگنوس خیلی تعریف میکنندمصرف کنم حالاشب از دکتردارروخونه بازمیپرسم 😔

من دوتا امپول زدم بعد یه هفته نشدم باز دوباره دوتا دیگه زدم و دکتر دو بسته ال دی و متفورمین داد گفت ...

دقیقامث منی منم از14بهمن نشدم دارم سرمیکنم باجوش و اصاب خوردی و.. خیلی بدع وای

مگه جدیدالاغرترشدم میخام برم باشگابرای تنبلی تخمدان شش هف ماه پیش ک ک میرفتم باشگاخیلی منظم بودپری ه ...

باشگاه میرفتی چه ورزشی انجام میدادی ؟لاغر کردی یعمی که پریودهات منظم شد؟

منم استعداد چاقی ندارم پارسال قرص چاقی خوردم تاچاق شدم نمیخوام لاغر بشم 😪

پرسیدی بی زحمت به منم خبر بده