2777
2789
عنوان

به نظرتون طلاق بگیرم؟ بلاتکلیفم

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 48 پست
کاملا حرفاتو قبول دارم رفتارای من اشتباهه ولی خیلی سخته توی این شرایط خودمو کنترل کنم من خیلیییی احس ...

دقیقا مثل منی ،، من قشنگ میفهمم چی میگی ،،ولی اشتباه منو نکن ،، ب طلاق فکر نکن ،، فقط سعی کن چشم و خم اون مرد پیدا کنی یا جلو خانوادش ببرش بالا بهش احترام زیاد بزار یجور صداش کن ک نتونه جوابتو نده ،،بعضی مردا یکم پیچیدن

شوهرت عصبی وتند توهم خیلی زود جوشی   هیجانی تصمیم می گیری اگه قصدت طلاق نیست تنها راهش این ...

من واقعا نمیتونم بااین اخلااقاش بسازم چون اینده رو میبینم که بدتر میشه

مادرشوهرم همش میگه زنه که مردو میسازه میگم بابا همه روانسناسای دنیا میگن مرد ارامشو به خونه و زنش میده زن اون ارامشو چند برابر برمیگردونه این مرد وقتی میاد خونه منو داغون میکنه تاوقتی بخواد بره چی واسه من میمونه که بتونم حالشو خوب کنم

میخوام طلاق بگیرم اما شوهرمو دوس دارم😭 نمیتونم این اخلاقاشو تحمل کنم روانمو همش بهم میریزه

از طرفی میترسم از بعد از طلاق چون نمیتونم با خانوادم زندگی کنم میخوام مستقل شم با پسرم زندگیمو بگذرونم اما میترسم از اینکه کسی مانع بشه و ازارم بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا نمیتونم بااین اخلااقاش بسازم چون اینده رو میبینم که بدتر میشه مادرشوهرم همش میگه زنه که مر ...

از نظر مالی مشکلی نداری  میتونی از پسش بربیایی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
من واقعا نمیتونم بااین اخلااقاش بسازم چون اینده رو میبینم که بدتر میشه مادرشوهرم همش میگه زنه که مر ...

ببین  برا طلاق همیشه وقت  هست میدونم سخت ولی بازم تمام سعی و تلاشتو برا حفظ زندگیت بکن همه راه ها رو برو اگه بازم به بن بست رسیدی صد در صد طلاق بگیر دیگه اون موقع یه ذره هم از تصمیت پشیمون نمیشی حرفای مردمم برات مهم نیست هر چی می خوان بگن ولی الان به نظر زود چون هیچ رقمی تو آمادگی روحیشو نداری

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷