2777
2789
عنوان

به نظرتون طلاق بگیرم؟ بلاتکلیفم

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 48 پست
دقیقا همینطوره  ولی باهم برید پیش مشاور

به مامانش دیشب گفتم حلالتون نمیکنم نگفتین پسرتون اینقدر عصبیه گفت منم مادرتو حلال نمیکنم نگفت تو اینطوری یی گفتم یادت رفته همون اول گفتم بریم مشاوره تو گفتی پسرم مشاوره رو قبول نداره حالا خوب شد؟ هر بار توی این چند سال گفتم بریم مشاوره قبول نکرد و پیچوند نمیدونم چه غلطی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا سکوت نکردی وقتی عصبیه خواهشن سکوت کن ،، یکم سیاست داشته باش نباید بزاری زدنت براش عادی بشه ...

☹️😳😳واقعااااا چطوری میتونید انقدر پست و خودخواه باشید ب همجنستون اینجوری دلداریش بدید😢😢😰سکوت کنه ب چه علت؟؟؟بخاطر کی بخاطر چی چرا با حرفای مزخرفتون آدمو عصبی میکنید اخه اگه همین اتفاق برای خودت هم میفتاد آیا همینطوری ک چرت و پرت گفتی عمل میکنی؟؟؟؟؟بسه دیگه جم کنید خودتونو باووووو‌‌..اااااه نکبتاااا

قطعا قطعا قطعا طلاق،فوری برو پزشکی قانونی اول،بعدم برو تو کار طلاق شاید بعد از جلسات مشاوره و نزدیک ...

پارسال یه بار رفتم ازش شکایت کردم باباش اومد گفت اگه یه بار دبگه پات به اینجور جاها باز شه خودم طلاقتک از پسرم میگیرم حق نداری بری از شوهرت شکایت کنی... 

چون خود باباش عین پسرشه جفتشون روانی و عصبی 

فرق من و مادرشوهرم اینه اون هر چی کتک میخوره تحقیر میشه چیزی نمیگه جیکش در نمیاد من داد و بیداد میکنم 

به مامانش دیشب گفتم حلالتون نمیکنم نگفتین پسرتون اینقدر عصبیه گفت منم مادرتو حلال نمیکنم نگفت تو این ...

مادرشوهرا همینن منم چند روز پیش با شوهرم بحث داشتیم انقدر طرف پسرشو گرفت ک نگووووو

من بزرگترین مشکلم اینه توی ناراحتی نمیتونم خیلی سکوت کنم انگار دلم میترکه هیچی نگم ولی واقعا انقدری ...

اخلاقت عین منه ولی خداروشکر شوهر من سکوت میکنه تا من آروم بشم ،، بقول مادربزرگم یکی آب باشین یکی آتیش حالا اونم آتیشه عیب نداره تو میبینی عصبیه سکوت کن بشین گریه کن آروم میشی ،، ببین اگه دوست نداشت تو خیابونم دنبالت نمیومد پس براش مهمی 

اخلاقت عین منه ولی خداروشکر شوهر من سکوت میکنه تا من آروم بشم ،، بقول مادربزرگم یکی آب باشین یکی آتی ...

اون فقط فکر آبروی نداشتشه... اگه به فکر من بود اینطوری داغونم نمیکرد

بخدا آب شدم توی این زندگی

خانوادش فقط میگن تو این زندگی هیچی کم نداری خوشی زده زیر دلت پسر ما مشکل خاصی نداره 

☹️😳😳واقعااااا چطوری میتونید انقدر پست و خودخواه باشید ب همجنستون اینجوری دلداریش بدید😢😢😰سکوت کن ...

عزمزمه از طرز حرف زدنت شخصیتتو فهمیدم ،،فکر کردی طلاق چیز خوبیه بیاین دلداری بدین ن دلشو خالی کنین اینم بگم ک بهتره یک طرفه قضاوت نکنیم ،،این خانوم بچه چهارساله داره ،، میتونست نره از اون محیط میتونست آروم کنه خودشو بعد ک اومدن تو خلوت دو نفره با آرامش حل کنن ،،ببین من خیلی مشاوره رفتم شخصیت این خانوم شبیه منه ،،اون آقام یه مرده ،،مرد ببینه زنش تو کوچس خودشو از دست میده ،،

چون پدرشوهرم یه ادم خسیسه هر چی میشه مادرشوهرم میگه توی این زندگی هر چی خواستی برات فراهم بوده در صورتی که من اصلاااا به چشمم نمیاد چون خونه پدرمم از این جا مرفه تر بودم من ازش همیشه ممنونم که زحمت میکشه ولی دلیل نمیشه که همیشه عصبی باشه و افسرده و بد اخلاق 

دل خوش میخوام که ندارم

آرامش میخوام که ندارم

اون فقط فکر آبروی نداشتشه... اگه به فکر من بود اینطوری داغونم نمیکرد بخدا آب شدم توی این زندگی خان ...

ابرو اینارو بزار کنار خواهش کردم اشتباهی ک من سالها پیش کردم تو نکن ،، ببین الان اکثر مردا همینن،،شایدم بدتر،، مشکل حل شدنیه ،،اگه باور نداری یه هفته فقط امتحان کن 

به مامانش دیشب گفتم حلالتون نمیکنم نگفتین پسرتون اینقدر عصبیه گفت منم مادرتو حلال نمیکنم نگفت تو این ...

شوهرت عصبی وتند توهم خیلی زود جوشی   هیجانی تصمیم می گیری اگه قصدت طلاق نیست تنها راهش اینه که رو اخلاق خودت کار کنی خودت بری پیش مشاور  وقتی ناراحتی یه لیوان آب بخور چند تا نفس عمیق بکش بعد بشین فکر کن ببین اون موضوع اصلا ارزششو داره که باهاش بحث کنی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
عزمزمه از طرز حرف زدنت شخصیتتو فهمیدم ،،فکر کردی طلاق چیز خوبیه بیاین دلداری بدین ن دلشو خالی کنین ا ...

کاملا حرفاتو قبول دارم رفتارای من اشتباهه ولی خیلی سخته توی این شرایط خودمو کنترل کنم من خیلیییی احساساتیم