2777
2789

بچه ها من حدودا یه هفتس ریسپریدون نصف میخورم ب شدت بدنمو کوفته میکنه و خوابالو خیلی خسته و بلند میشم چشام سیاهی میره اصلا نمیتونم از تو تخت بیام بیرون 

این روند تا کی ادامه داره یعنی کی بهش عادت میکنم؟ 

آخرش مهاجرت میکنم🤝..  این خط__این نشون🤙🏼😌😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خودت هم باید یه تکونی بدی من دو سال میخوردم ولی بعدش بلند میشدم میرفتم باشگاه، و دوش میگرفتم سرحا ...

بعذ چند هفته بهش عادت کردی؟ 

بعذ چند هفته بهش عادت کردی؟ 

عزیزم  ببین اصلااا قطع نکن که حالت خوب شه من کلا بیمار بودم و افسردگی داشتم واسه همون دپاکین و رسپیدون میخوردم از همون اول به خوابالوییم توجه نمیکردم اهنگ میزاشتم و ورزش میکردم پیاده روی و باشگاه میرفتم و خیلی زود عادت کردم واقعا یک ذره قرص اثر خوابالوییش اون قدر قوی نیست سعی کن تنبل نباشی و کاراتو بکنی ایشالا که زودتر خوب شی

عزیزم  ببین اصلااا قطع نکن که حالت خوب شه من کلا بیمار بودم و افسردگی داشتم واسه همون دپاکین و ...

فداتشم مرسی از حرفای قشنگت اخه از وقتی میخورم واقعا تاثیرشو دیدم مث معجزه بوده برام فقط خیلی خوابالوم کرده اونش بره راضیم

فداتشم مرسی از حرفای قشنگت اخه از وقتی میخورم واقعا تاثیرشو دیدم مث معجزه بوده برام فقط خیلی خوابالو ...

ببین عااالیههه عااالی . ولی تا خوابالو میشی بدو برو پیاده روی یا اهنگ بلند بزار . حتما درمانتو کامل کن من یک افسرده بودم که الان شاده شااادم هیچ کس تو دوروبرم باورش نمیشه افسرده بودم 

ببین عااالیههه عااالی . ولی تا خوابالو میشی بدو برو پیاده روی یا اهنگ بلند بزار . حتما درمانتو کامل ...

عزیزمممم من مشکلم وسواس فکریه ک باعث شده افسرده بشم خیلی وسواسم شدیده کل ذهنمو درگیر کردت ولی ازوقتی کلومیپرامین و ریسپریدون رو میخورم یعنی یک هفتس میخورما اما واقعا حالم بهتر شده عجیبه فکر نمیکردم ب این سرعت تاثیر بزاره خداروشکر میکنم 🥺🥺