2777
2789

کسی ک برا اولین بار ب دلیل افت فشار تشنج میکنه ؛ امکان داره دوباره اتفاق بیفته ؟ 😭 خدایا شوهرم هفته پیش برا اولین بار تشنج کرد ؛ نمیدونم با اون شوک ک بهم وارد شد چجوری باید زندگی کنم ؛ همش استرس دارم فک میکنم الان دوباره تشنج میکنه ؛ میترسم باهاش تنها باشم تو خونه ؛ حس میکنم دیگه نمیتونم بهش تکیه کنم دیگه کامل نیست 😭 دست خودم نیست ؛ این فکرا تو سرم میچرخه همش 😭

باید ی مدت تحت نظر دکتر باشه دارو بگیره اکی میشع تشنج البته اگ تشنج بوده  صرع  سختره کنتر ...

همون شب ام ار ای و نوار قلب و ازمایش خون گرفتن مشکلی نداشته برا خستگی و افت فشار بوده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره هیچیشم نیست ماشالله سالم وسلامته رفت دکتر بهش یکی دوتاقرص دادوگفت سردیجات اصن نخوره خرماگردو همیشه براش درست میکنن از این توپیا تویخچاله میخوره

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
همون شب ام ار ای و نوار قلب و ازمایش خون گرفتن مشکلی نداشته برا خستگی و افت فشار بوده 

اها طوری نیست استرس نداشته باش من بخطر شرایط پسرم خیلی تو کاردرمانی ها بیمارستان ها هستم و خیلی دیدم

تقویتی بخوره اوکیه عسل سیاهدانه عالیه شربت بید مشک و ورزش مداوم البته سبک الان این کارا کنه وتقویت بشه که دیگه اتفاق نیوفته

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

یعنی از خستگی تشنج کرد ؟ 

اره خسته بود خوابشم میومده بلندشده رفته سرکار میافته تشنج میکنه دیگه یکی میشناستش سریع میادپشت گردنشومیگیره یه چی میزاره بین دوندوناش درحدیه دیقه هابعدمیبرنش بیمارستان یه سرم میزنه فقط همین بعدم سالم اومدمهمونی

بی شک باران زیباترین نعمت خداست